Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Dögös ünnepi összeállításokat mutattam be az m1 Hétköznapi kifutó című műsorában!:)

2014.12.30. 10:59 - ilovemom

Címkék: stílus fashion ünnep divat trend style Hétköznapi kifutó

Nézzétek meg a kedvenc ünnepi szettjeimet, amiket a videó 2:55percétől mutatok be Nektek egy kis stílustanácsadással egybekötve!:)

Küzdj az ámaidért!

2014.12.30. 09:03 - ilovemom

Címkék: álom

Ha nem küzdesz azért, hogy megvalósítsd az álmaidat, akkor valaki arra fog használni, hogy megvalósítsd az övét!

109707088.jpg

Teremts csodát...

2014.12.28. 13:42 - ilovemom

Címkék: csoda

Minden nap egy új lehetőség arra, hogy csodát teremts...♥

miracle.jpg

Értsd meg és fogadd el!

2014.12.27. 09:33 - ilovemom

“A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi.” Andrew Matthews

c36dcb945dc4c2b9f0f3302add7985c9.jpg

Virág-, gyümölcs- és gourmet illatok télen is...

2014.12.23. 08:02 - ilovemom

Címkék: illatgyertya Airwick

A tél és az ünnepi időszak közeledtével egyre meghittebb, romantikusabb hangulatba kerülünk, és egyre jobban igyekszünk lakásunkat a harmónia szigetévé varázsolni. Ebben nagy segítségünkre lehet egy jól megválasztott illat, amely segíthet még kellemesebbé tenni az otthon töltött estéket.

 air wick eternal scents.jpg

Az új Air Wick Eternal Scents (2090 Ft) illatgyertyák egy új, igazán különleges megoldást nyújtanak otthonunk illatosítására, hiszen a gyertya alatt található gélnek köszönhetően a gyertya akkor is illatozik, amikor az nincs meggyújtva, így kényeztetve minket folyamatos illatélménnyel. Az innovatív illatgyertya három különböző illatban érhető el, Keleti Rózsaszín Virág, Rubinvörös Alma és Selymes Vanília, a nagyobb szupermarketekben, hipermarketekben és a drogériahálózatok üzleteiben kaphatók.

Lélegzetelállító ünnepi smink kellékek!

2014.12.22. 12:36 - ilovemom

Címkék: szépség beauty smink IsaDora DOUGLAS Parfüméria Holiday Make-up Mesmerizing

Nemcsak a dekorációnak kell csillognia az ünnepekkor, hanem  saját magunkat is lélegzetellállítóvá kell varázsolni. A megfelelő ruha kiválasztása mellett, fontos, hogy a sminkünk is a helyén legyen, mert úgy teljes az összhang! Szerintem ilyenkor a csillogósabb árnyalatok és a merészebb színek haználata is kötelező, ezért most ebben a témában szeretnék Nektek tippeket adni!

b1_holidaymakeup14_1368x417-1368x415.jpgAz IsaDora mindig valami különlegességgel lepi meg a rajongóit, ezért a z ünnepi szezonra is megálmodta a Mesmerizing kollekcióját, mely tele van elegáns és természetes árnyalatokkal, emellett a színek is előtérbe kerülnek!

Ilyen elképesztő szemeket varázsolhattok a Mesmerize nevezetű szemhéj palettával (6490 Ft), szerintem ezek a bronzos árnyalatok szuperül kihasználhatóak év minden napján!

dsc0031-jpg-800x800_mix.jpg

A Wonder Nail körömlakkok (2390 Ft) is nagy kedvenceim, én a Passionate árnyalatába szerettem bele. Figyeljünk arra, hogy a kezünk is ápolt legyen!

wonnail_mix.jpg 

A rúzsokkal tudjuk igazán hangsúlyossá varázsolni a megjelenésünket, én a Twist –Up gloss stick új színét választom, a Fuchsia-t (3390 Ft), mert ez szuperül fog menni a körömlakkhoz és teljesen meg fogja bolondítani a kis fekete ruhámat!

candice_21067_mes_pr_mix.jpgHa most vásárolsz legalább 2 db Holiday Make up terméket, akkor egy ilyen flitteres neszeszert kapsz ajándékba!:)

pr_holiday_2014_hun_highres-2.jpg

Élmény és meglepetés a Műjégpályán!

2014.12.21. 09:46 - ilovemom

Címkék: karácsony ajándék műjégpálya

Jön a karácsony és még nem találtad ki a legötletesebb meglepetést? Ajándékozz élményt, mondjuk egy 12 alkalmas bérletet vagy egy-egy napi belépő a Műjégpályára, amit ilyen karácsonyi kártyatartóban adhatsz át szeretteidnek és akár közösen is felhasználhatjátok!

mujeg.jpg

A Műjég felejthetetlen élményt nyújt a rutinos és a kezdő korcsolyázóknak is! 5 év feletti gyerekeknek és felnőtteknek minden délután 17.30-kor, hétvégén és ünnepnapokon18.30-kor, valamint a tanítási szünetben 10.00, 11.00, 12.00-kor is indul 50 perces foglalkozás. 3-5 éves gyerekeknek 35 perces foglalkozást tartanak, a téli szünetben minden nap 9.45, 10.30, 11.15, 12.00-kor. Ha nincsen saját korcsolyád, akkor kölcsönzésre is van lehetőség! 

Nyitvatartás: reggel 9:00 és délután 13:00, valamint délután 17:00 és este 21:00 között 

Jegyárak: felnőtteknek 2000 Ft, diákoknak 1500 Ft, A hét első két napján kedvezményes a belépés, ilyenkor a diákjegy 800 forintba, a felnőtt jegy 1000 forintba kerül. A 6 évnél fiatalabbak számára ingyenes a belépés.

 

 

 

Fürödtél már tejben, mint Kleopátra?

2014.12.20. 11:04 - ilovemom

Címkék: szépség beauty zabpehely tejpor Vanita szabban

Azt gondolom, hogy a hűvösebb időben nagyobb figyelmet szentelünk a fürdőzésnek, melyhez rengeteg finomsággal tudjuk ápolni a testünket. A Vanita kifejlesztett egy zabpehelyből készült fürdőtejport, mely a gabonafélék között az egyik leggazdagabb fehérjeforrás.

citromfuves_kicsi.jpg

Egy meleg zabpehelylisztes fürdő gyorsan elmulasztja a bárányhimlő, vagy az egyéb eredetű viszketést. 1-2 evőkanálnyi fürdőtejport kell tenni a fürdővizbe és a végén még tesápolóra sem less szükséged, mert a bőröd báronyosan üde és selymes lesz! 

furdotejpor_bemutato-3.jpg

A Vanita webshopjában 1490 Ft/150g-os áron tudod megvásárolni ezt a terjport, de emellett találsz még szappanokat, szeánsz szetteket és különböző praktikus kiegészítőket is! :)

Nézzétek meg, hogy kinek a karácsonyfája alá fog kerülni a micro roller!:)

2014.12.19. 07:36 - ilovemom

Címkék: játék sport karácsony roller micro awearsport

Kedves Regisztrálók, Kommentelők!

Az Awearsport által felajnálott Mini Micro roller szerencsés nyertese:

Vaspöri Beáta (fb komment)

ilovemom_micro_mini.jpg

GRATULÁLOK és kérem a nyertest, hogy küldje el az elérhetőségét az ilovemom.blog@gmail.com-ra, hogy megbeszéljük a további részleteket! Köszönöm:)

 

Férfiasan tökéletes ajándékcsomagok!

2014.12.18. 09:15 - ilovemom

Címkék: férfi ajándék csomag beauty Old Spice szépeség https://www.facebook.com/OldSpiceMagyarorszag

A családi ajándékok beszerzésénél is törekszem a leghasznosabb meglepetések kiválasztására, ezért az Apukámnak, az Apósomnak általában valamilyen szépségápolási csomagot szoktam keresni. Az Old Spice változatos pakkjai minden kötelező terméket tartalmaznak, amire egy férfinek szüksége lehet: dezodor, aftershave, tusfürdő és sampon lapul bennük.

maxresdefault-5.jpg

Íme  a TOP5-ös férfiasan tökéletes pakk:

Old Spice Whitewater

A csomagot igazi megszelídíthetetlen kalandvágyók számára tervezték!

Csomag tartalma: Old Spice Whitewater dezodor spray, tusfürdő, aftershave

Ára: 2749 Ft

white_water_pack.jpgOld Spice Bearglove

Ha a kiválasztottad bátor, erős és fáradhatatlan, mint egy grizzly, aki bármilyen veszéllyel dacolva, leküzd minden akadályt, akkor ezt a csomagot válaszd!

Csomag tartalma: Old Spice Bearglove dezodor, borotválkozás utáni spray, tusfürdő

Ára: 2749 Ft 

bearglove_prem.jpg

Old Spice Odor Blocker

Adj életed párjának egy olyan férfias illatot, amitől mindent megbocsájtasz neki!

Csomag tartalma: Old Spice Blocker deo stift, 2 in 1 tusfürdő és sampon

Ára: 1299Ft

odorblocker_stick_2in1_shower_gel.jpgOld Spice Original

Mit szólnál egy férfihoz, aki virágot hoz neked, és közben ő maga is illatozik? Engedd, hogy a pasid magabiztosan léphessen fel bármilyen helyzetben!

Csomag tartalma: Old Spice Original deo stift, tusfürdő

Ára: 1299Ft

orginal_stick_shower_gel.jpgOld Spice Wolfthorn

Álmaid pasija üvölteni fog örömében, ha egy ilyen tökéletes csomaggal leped meg, amiben egy kis vadság is megbújik...

Csomag tartalma: Wolfthorn dezodor, tusfürdő, aftershave

Ára: 1299Ft

wolf_thorn_visual.jpgSzuper kis csomagok, ugye?!

 

Édes, mint a méz...

2014.12.17. 13:28 - ilovemom

Címkék: szépség test beauty méz krém testápoló rúzs ajak kézkrém Nivea

Szerintem a méz jótékony hatása köztudott, de mi történik, hogyha ezt a sűrű, aranyló folyadékot nem a teába vagy a kávénkba tesszük, hanem a kedvenc tusfürdőnkbe?!

honey1s.jpg

Tudtad, hogy a méz kíváló gyulladáscsökkentő, javítja az alvás minőségét, pozitívan hat a pszichére, gyorsítja a szervezet gyógyulási folyamatait, csökkenti a fáradtságot, támogatja az immunrendszert és áldásos hatásai a bőrön is hamar megmutatkoznak? A méz nagy mennyiségű cukrot tartalmaz, de ami talán még fontosabb, hogy a szervezet számára is hasznos növényi hormonokban, illóolajokban, aromás vegyületekben, flavonoidokban, vitaminokban, enzimekben, aminosavakban, nyomelemekben és ásványi anyagokban is gazdag. Tele van antioxidánsokkal, antiszeptikus és fertőtlenítő tulajdonságú anyagokkal, ráadásul kiváló energiaforrás. Ezek a jótékony összetevők pedig nemcsak belsőleg fejtik ki hatásukat, hanem külsőleg is!

nivea_mezes_inspiracio_-_teli_testapolas_sajtoanyag-1s.jpgEzeknek a információknak a tudatában szeretném Nektek bemutatni a NIVEA különlegességeit 6 kényeztető tipp segítségével:

1.Kezdd elsöprően a napodat!

Minden reggel fogyassz el egy teáskanálnyi mézet vagy tegyél belőle a reggeli teádba! A méz antibakteriális, tisztítja a szervezetet, segíti az emésztést, megszünteti a hányingert, a puffadást és székrekedés ellen is hatékony.

hot-ginger-tea-with-lemon-and-honey.jpg

2. Pakold meg a kezeidet!

Kezeink a legváltozatosabb külső hatásnak vannak kitéve nap mint nap. A hideg és a gyakori kézmosás hatására a kéz bőre is elveszítheti rugalmasságát, feszül és akár ki is repedezhet. Kézmosás után óvd a kezeid krémmel, vagy néha kényeztesd mézes pakolással! A NIVEA HONEY & OIL (649 Ft/250 ml) folyékony krémszappan természetes méz és jojobaolaj-tartalmának köszönhetően intenzív ápolást nyújt, és gyengéden kényezteti a kezet, miközben megóvja az igénybevett bőrt a kiszáradástól.

Érdemes a táskádban is magaddal vinned egy megbízható kézápolót, ami második kesztyűként védelmezi a kezedet. A NIVEA Repair & Care kézápoló balzsam (919Ft/50ml) dexpanthenolt és Hydra IQ-t tartalmaz, amelyet kifejezetten a száraz, durva és kirepedezett bőr ápolására fejlesztettek ki. Intenzíven hidratál és megvédi a bőrt a húzódástól, miközben ápolja és puhítja a száraz kezet.

honeyoil_mix.jpg

3. Kend fel és relaxálj!

A tél a társasági összejövetelek, a fényűző báli események időszaka, melyeken tökéletesen formában szeretnénk lenni. Az arcpakolásoknak azonnali szépítő hatása van, és amíg a bőröd beszívja a tápláló összetevőket, Te is relaxálhatsz kicsit! A mézet akár önmagában is használhatod maszkként!

honeyfacescrub.jpg 4. Fürdőzz!

A téli hidegben nincs is csábítóbb egy forró zuhanynál, vagy fürdőnél. Érdemes a gazdag, tápláló, vagy akár olajos tusfürdőket választani, hiszen a fűtés, az alacsony páratartalom és hőmérséklet hajlamossá teszi a bőrt a kiszáradásra.  Mit szólnál egy kellemes fürdőhöz a NIVEA Natural Oil olajtusfürdővel (1099 Ft/200ml)? Ha extrém bőrszárazsággal küzdesz, ez az olajos formula segíthet megoldani a problémát.

Ha pedig illatos kényeztetésre vágysz, próbáld ki a NIVEA legújabb Honey & Milk krémtusfürdőjét (749 Ft/250 ml) és élvezd, hogy a tejproteinnel gazdagított ápoló formula lágy habjával ápolja és bársonyosan puhává varázsolja a bőrt, miközben a méz illata kényezteti az érzékeid!

bath_mix.jpg

5. Védd a bőrödet!

Télen lelassul, 8 °C alatt pedig szinte leáll a bőr faggyútermelése, mely egyébként tökéletes védelmet nyújtana a bőr kiszáradása ellen. A bőrünk sokkal könnyebben kiszárad, érzékenyebbé válik és kevesebb védelmet kap. Ezeket a negatív hatásokat pedig akkor sem kerülhetjük el, ha bőrünket ruha fedi. Éppen ezért fontos, hogy ebben az időszakban a könnyű hidratáló termékek helyett használjunk testesebb testápoló kozmetikumokat, melyek védik a bőrt, erősítik a védőrétegét, és segítik természetes folyadék-egyensúlyának visszaállítását. A NIVEA Repair & Care testápoló (1649 Ft/400ml, 1249 Ft/250 ml) formulájában lévő dexpanthenol és Hydra IQ növeli a bőr hidratáltságát és 48 órán át biztosítja megfelelő nedvességtartalmát. Rendszeres használatával megőrizhetjük a bőr természetes puhaságát és tartósan enyhíthetjük a bőrszárazsággal járó kellemetlen tüneteket.

skin-care-in-winter-season_mix.jpg

6. Óvd meg az ajkaid puhaságát!

Az ajkak védelméről, télen sem szabad megfeledkeznünk, hiszen a hideg és a szeles idő nem kíméli ezt az érzékeny területet sem. Hatására könnyen elkezdhet hámlani, akár ki is repedezhet az ajkunk, ezért érdemes mindig magunknál tartani egy ajakápolót, hogy szükség esetén bevethessük. A Labello Repair & Beauty ajakápoló (919 Ft) kettős hatásának köszönhetően búcsút mondhatsz a kicserepesedett ajkaknak! A fehér, belső mag dexpanthenol tartalma felelős a száraz, repedezett ajkak regenerálásáért, a külső, halvány rózsaszín pigmenteket tartalmazó réteg pedig rózsás ajkakat varázsol és gyönyörű, ápolt megjelenést biztosít.

lip_mix.jpg

Ha még több kényeztető tippre vágysz, keresd fel a www.nivea.hu/teliapolas oldalt!

Dobozba rejtett szépségek...

2014.12.16. 17:46 - ilovemom

Címkék: szépség karácsony beauty ajándékcsomag Loréal

A L’oréal ajándékcsomagjai sem maradhatnak ki a fa alól, ezért szeretném őket is bemutatni Nektek! Én például nagyon örülnék a szempillaspirál csomagnak, az Anyukám biztos imádná az Age specialist krémeket, a tesómat pedig egy samponos csomaggal fogom meglepni (remélem kívételesen nem olvassa a blogomat)!:)

Ebben a dobozban rejtőzik a legelegánsabb L’Oréal Paris So Couture szempillaspirál a különálló szempillákért. A rendkívül precíz felvitelt a tűpontos kefe biztosítja, mely szálanként fogja közre a szempillákat. A különlegesen selymes formula extra fekete pigmenteket tartalmaz a csomó nélküli,  intenzív dús hatásért. Csomag ára: 4499 Ft

prf-socouture-lux-vanocni-balicek.jpg

Az Age Specialist krémek táplálják a bőrt és tömörséget adnak neki. Csökkentik a ráncokat és újrafeszesíti a kontúrokat, melyek 83%-kal határozottabak lesznek. Csomag ára: 4499 Ft

dermo-agespec55-vanocni-balicek.jpg

Az Elséve Fibralogy termékcsaládja fokozatosan vastagítja a hajszálakat: a FILLOXANE bejut a hajszálakba és szétterjed, hogy azokat belülről vastagítsa meg. Az eredmény azonnal észrevehető, a haj tapintásra vastagabbnak érződik, az 5. használat után a hajvastagság fokozatosan nő. Csomag ára: 1499 Ft

elseve-fibralogy-trio-vanocni-balicek.jpg

Az olaj az új megatrend a szépségápolásban. A L’Oréal Paris megalkotta az új Nutri Gold arckrémet és rendkívüli arcolajat, melyekben védő és antioxidáns tulajdonságairól ismert olajokat és értékes tápanyagokat egyesít a tápláltabb és ragyogóbb bőrért. Csomag ára: 4999 Ft

dermo-nutrigold-extraordinary-vanocni-balicek.jpg

 

A festett hajú Hölgyek számára is készült egy Elséve Color Vive csomag, melyben a termékek segítenek meghosszabbítani a haj színének intenzitását, táplálják, védik a károsodásoktól. Csomag ára: 1499 Ft

elseve-color-vive-duo-vanocni-balicek.jpg

Ajándékozz hasznos meglepetéseket!

 

A Calzedonia, az Intimissimi és a Tezenis is bemutatta a jövő tavasz/nyári újdonságait!

2014.12.15. 11:01 - ilovemom

Címkék: fashion divat fehérnemű leggings fürdőruha Calzedonia Intimissimi Tezenis

Dübörögnek a sajtótájékoztatók, már nagyon készülnek a cégek a jövő tavasz/nyári szezonra, íme a fürdőruhák és fehérneműk Best of-jai...
Calzedonia kollekciója telis-tele van meglepetésekkel, egy sportos, romantikus, merész nő számára tervezték, aki rajong a pasztell finom árnyalataiért, de ugyanúgy szereti gardróbjában tudni az élénkebb tónusokat, amelyek készek még több frissességet és színt hozni a nyárba. Ez a csipke rátétes darab egyből levett a lábamról...:)
modp0486.jpg
 
A 2015-ös Calzedonia fürdőruha kollekció a színeket ünnepli, erőteljesen összpontosít az élénk árnyalatokra és üdvözli a csillogást, játszik a különböző hatásokkal és a batikolt mintával. Reflektorfénybe kerülnek a kifinomult részletek és a trópusi ritmusok, egy vidám, színes megközelítés, amely férfiaknak is szól. Nyáron szerintem kötelezőek az élénk színek és a flitterekkel, gyöngyökkel díszített darabok.
 
rfi1204_sbr1204.jpg
Az Intimissimi a pihekönnyű, elragadóan átlátszó csipke és az elegáns, fekete anyagok találkozására helyezi a hangsúlyt - ezzel azokat a kifinomult nőket célozza meg, akik odafigyelnek a részletekre és rajonganak az érzékiségért. Az easywear kollekció számos különböző stílusú megjelenést kínál, a színhatások és a változatos anyagok teszik az új Intimissimi kollekciót minden nő számára elbűvölő lehetőséggé. A nyomatok és minták keltik életre a 2015-ös tavaszi/nyári férfi fehérnemű kollekciót. ez a csipke csoda egy álom...
rbd1122_sid1122_rgc1122.jpg
Tezenis kollekciója abból indul ki, amit magunkon viselünk, ezért szezon szerint változó és színében is változatos, valamint olyan inspirációkat nyújt, amelyre minden nap és minden pillanatban rácsodálkozhatunk. Engem elsőre ez a csíkos pamut és csipke kombinációja inspirált a legjobban.
1bo431.jpg
Sajnos nem tudom bemutatni a teljes kollekciókat, de az biztos, hogy minden stílus kedvelője meg fogja találni a kedvencét!♥

Olivia Wilde és a fenntarthatóság!

2014.12.13. 10:22 - ilovemom

Címkék: fashion divat kollekció H&M

A H&M büszkén jelentette be, hogy Olivia Wilde, színésznő és humanitárius, lesz az új arca a következő Conscious Exclusive kampányának. Olivia jól ismert a fenntarthatóság és környezeti problémák iránti elkötelezettségéről, melyek megjelennek a kampányban az általa viselt kollekció darabjain is. A Conscious Exclusive kollekció április 16-tól lesz kapható a világ kb. 200 H&M üzletében, valamint online. 

hm-olivia_wilde.jpg

“A fenntarthatóság az egyik legnagyobb szenvedélyem. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a H&M Conscious Exclusive új arca lehetek, hiszen a kollekció megmutatja a fenntarthatóság stílusosságát,” mondta Olivia Wilde.

unnamed.jpg

Az idei Conscious Exclusive kollekciónak globális ráhatása van, melynek inspirációja az afrikai, ázsai és indiai kultúrából ered, ami a szabásvonalak és a részletek tekintetében ugyanúgy megjelennek. A ruhák központi szerepet töltenek be, ugyanúgy mint a kézzel rajzolt minták, kizárólag ennek a kollekciónak tervezve.

Én már nagyon várom és Te?

 

Egészségesen főzöcskéztünk…

2014.12.11. 22:02 - ilovemom

Címkék: konyha főzés edény Amway iCook

Fantasztikus karácsonyi hangulatban mutatta be az Amway az iCook termékcsaládját, mellyel rendkívüli finomságokat is készíthettem! A prémium kategóriás edények tartósak, praktikusak, egymással könnyen kombinálhatóak, emellett az egészségünk megőrzésében is fontos szerepet játszanak. A finom falataok elkészítéséhez ugyanis kevesebb zsiradékra van szükség, az ételek a VITALOK főzési módszerrel még jobban megőrzik a fontos tápanyagokat.

icook_sajto.jpg

A modern konyhai edények alapdarabjait tartalmazza az iCook alapkészlete (150.100 Ft), mely minden kezdő és gyakorlott háziasszony álma. A 6 darabos készlet DURAMIC™ tapadásmentes bevonata gondoskodik a hosszú élettartamról. Az edényeket speciális, alacsony nedvességtartalmú főzési eljárásra fejlesztették ki annak érdekében, hogy akár egyharmaddal több vitamin és fontos ásványi anyag maradjon az elkészített ételekben, mint a hagyományos főzési eljárások során. Az edények egymásra téve és fordítva is használhatóak, így rengeteg időt tudunk megspórolni a konyhában!:)

 icook_basic.jpg

Az exkluzív, 7 rétegű kialakításnak köszönhetően az iCook termékcsalád wokjával az ételek vitamindúsak maradnak, megőrzik színüket, állagukat. Az edény 7 alumíniumrétege és acélmagja elősegíti a gyorsabb főzést, ezáltal energiát takarít meg, innovatív kialakítása pedig nagyobb stabilitást biztosít a tűzhelyen, miközben az étel könnyen forgatható. Ideális társ ázsiai fogások készítéséhez is! Mi nagyon szeretjük a wok-os finomságokat, ezért nekem Ő lett a kedvencem!

icook_mix.jpg

Az edények mellett kés készletet és egyéb konyhai kiegészítőket is találhattok a kollekcióban, nézd meg a teljes repertoárt!! Neked vannak speciális edényeid a konyhában?

 



süti beállítások módosítása