Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Virág-, gyümölcs- és gourmet illatok télen is...

2014.12.23. 08:02 - ilovemom

Címkék: illatgyertya Airwick

A tél és az ünnepi időszak közeledtével egyre meghittebb, romantikusabb hangulatba kerülünk, és egyre jobban igyekszünk lakásunkat a harmónia szigetévé varázsolni. Ebben nagy segítségünkre lehet egy jól megválasztott illat, amely segíthet még kellemesebbé tenni az otthon töltött estéket.

 air wick eternal scents.jpg

Az új Air Wick Eternal Scents (2090 Ft) illatgyertyák egy új, igazán különleges megoldást nyújtanak otthonunk illatosítására, hiszen a gyertya alatt található gélnek köszönhetően a gyertya akkor is illatozik, amikor az nincs meggyújtva, így kényeztetve minket folyamatos illatélménnyel. Az innovatív illatgyertya három különböző illatban érhető el, Keleti Rózsaszín Virág, Rubinvörös Alma és Selymes Vanília, a nagyobb szupermarketekben, hipermarketekben és a drogériahálózatok üzleteiben kaphatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr266905227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása