Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Olivia Wilde és a fenntarthatóság!

2014.12.13. 10:22 - ilovemom

Címkék: fashion divat kollekció H&M

A H&M büszkén jelentette be, hogy Olivia Wilde, színésznő és humanitárius, lesz az új arca a következő Conscious Exclusive kampányának. Olivia jól ismert a fenntarthatóság és környezeti problémák iránti elkötelezettségéről, melyek megjelennek a kampányban az általa viselt kollekció darabjain is. A Conscious Exclusive kollekció április 16-tól lesz kapható a világ kb. 200 H&M üzletében, valamint online. 

hm-olivia_wilde.jpg

“A fenntarthatóság az egyik legnagyobb szenvedélyem. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a H&M Conscious Exclusive új arca lehetek, hiszen a kollekció megmutatja a fenntarthatóság stílusosságát,” mondta Olivia Wilde.

unnamed.jpg

Az idei Conscious Exclusive kollekciónak globális ráhatása van, melynek inspirációja az afrikai, ázsai és indiai kultúrából ered, ami a szabásvonalak és a részletek tekintetében ugyanúgy megjelennek. A ruhák központi szerepet töltenek be, ugyanúgy mint a kézzel rajzolt minták, kizárólag ennek a kollekciónak tervezve.

Én már nagyon várom és Te?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr706978603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása