Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Az Ikonikus Marylin lett egy újabb divat kollekció arca!

2014.09.12. 11:39 - ilovemom

Címkék: divat ruha style MOM Park Mohito http://www.mompark.hu/uzletek

A PoP kultúrának mindig is voltak olyan ikonikus alakjai, akik, annak ellenére, hogy évtizedek telnek el, állandó helyet foglalnak el minden egymást követő generáció fejében. Egyik közülük a mozi legenda, Marilyn Monroe-a, aki az időtlen nőiesség szimbóluma és a megtestesült szexepil, a még mindig felülmúlhatatlan modell.

Mohito2.png

A világ egyik leghíresebb szőkéje, most az egyik kedvenc divatmárkám, a MOHITO legújabb limitált kollekciós hősnője lett, én teljesen beleszerettem a pólókba!

Mohito3.png

A sorozatot egy egyedülálló fénykép gyűjtemény alapján fejlesztette ki Milton h. Greene, egy jól ismert amerikai divat fotós, aki többek között lencsevégre kapta Elizabeth Taylor-t, Audrey Hepburn-t, Grace Kelly-t, Ava Gardner-t, Catherine Deneuve-t és Judy Garland-ot is. 

Marylin mix.jpg

A kollekciót már meg tudjátok vásárolni a Mom Park Mohito üzletében!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr616691775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása