Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Ünnepi varázs...

2015.12.22. 10:14 - ilovemom

Címkék: kiegészítő ünnep karácsony ajándék ékszer kollekció meglepetés kristály Miranda Kerr Swarovski

A Swarovski nem maradhat ki a karácsonyi meglepetésekből, ezért az ünnepek varázsához és az ajándékozás öröméhez egy csillogó új kollekcióval járul hozzá, amit a brand múzsája, Miranda Kerr közreműködésével terveztek.

fw_1516_christmas_campaign_nyito.jpg

Három szezon közös kampányai során Miranda Kerr és a Swarovski olyan kreatív együttműködésbe kezdett, ami végül egy kollekció formájában öltött testet. A márka kreatív igazgatója, Nathalie Colin szerint Miranda „Erős nő, aki tudja, hogy mit akar. Nagy mértékben részt vett a kreatív folyamatban, tartalmas megbeszéléseink voltak Sydney-ben és a világ különböző tájain, Párizstól New York-ig és Los Angeles-ig.”

collection_designed_with_miranda_kerr_signed_by_margaret_zhang_6.jpeg

A kollekció a sokoldalú nő egyéni stílusát hangsúlyozza csillogásával. A könnyed arányokat, nőies formákat és kifinomult kristályapplikációkat alkalmazó, Miranda Kerr közreműködésével készült Swarovski kollekció két termékvonalat tartalmaz, ezek a „Diapason” és a „Duo”.

collection_designed_with_miranda_kerr.jpeg

A brand múzsája, Miranda Kerr maga is sokoldalú nő, ezért az általa ihletett ékszerek is a számára fontos értékeket tükrözik. A csillogás, szeretet, öröm, szellem, erő és báj függők formájában testesül meg, amelyeket kifinomult, csillogó szimbólumok díszítenek. Ezek a jelentés teli darabok tökéletes ajándékok, és szabadon rétegezhetők, így mindennapi öltözékével is kifejezheti egyedi stílusát.

fw_1516_christmas_campaign_behind_the_scene_1.jpeg

Ugye, hogy milyen gyönyörűek?

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr588154506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása