Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Karácsonyi AVON ajándékbörze...

2015.12.21. 09:07 - ilovemom

Címkék: férfi online szépség beauty smink parfüm testápolás bőrápolás ajándékcsomag AVON

A karácsony a szeretet ünnepe, ennek ellenére mindig öröm látni, amikor egy ajándék lelepleződik és meglephetjük valami szépséggel a kedvesünket. Egy szép smink szett, parfüm vagy egy jól megválasztott haj- illetve testápoló termék mindig hasznos ajándék, már csak ki kell tudni választani a legmegfelelőbbet.

kepernyofoto_2015-12-14_13_46_54_nyito.jpg

Az AVON termékeit már 1886 óta a világon több millió tanácsadó értékesíti, hazánkba 1990-től lett elérhető és azóta is a legnépszerűbb márkákkal együtt említik. Kínálatukból rengeteg termék közül válogathatunk, amik közül most szemezgettem Nektek néhányat.

kepernyofoto_2015-12-14_13_43_46.png

A Hölgyeknek egy ellenállhatatlan ünnepi illatkombinációt ajánlok, a Bijou for Her (7999 Ft) az olasz mandarin és a pazar vanília találkozása a fűszeres csillagánizzsal, egyszerűen ellenállhatatlan. Ha a sminkelésben gondolkozunk, akkor biztosan örömet szerezhetünk az új Luxe család sminkpalettáinak (3199 Ft-tól) egyikével, melyek akár a hétköznapok során vagy akár utazásoknál is hasznosak lehetnek. Igazi nyugalmat teremtenek a Planet Spa ragyogást kölcsönző, hidratáló, valamint tápláló testápoló vajai (2199 Ft/db), melyek mutatós üvegcsékben kaphatók, így a krém elhasználása után is hasznosíthatóak apró gombok, csecsebecsék vagy akár befőttek tárolására.

noi_ajandek_tippek.jpg

Az Urak esetében egy férfias, mégis elegáns illatú parfüm kiválómeglepetés lehet a fa alá, a Today Tomorrow Always for Him (6999 Ft), és a Luck for Him (5999 Ft) ajándékszett formájában elérhető a kíálatból. Ezen kívül arc- illetve testápolási szettek közül is válogathatunk, melyek szintén hasznos ajándékok lehetnek az erősebbik nem képviselőinek. avon_men_mix.jpg

Remélem, hogy kellőképpen felcsigáztalak Titeket, hogy egy picit Ti is szemezgessetek az AVON online kínálatából!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr588171674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása