Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Üde színfolt a kézmosásban

2014.06.11. 08:51 - ilovemom

Címkék: kézmosó Dettol

Egy ÉdeasAnyának mindig figyelni kell a megfelelő fertőtlenítésre. A közkedvelt Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosói elpusztítják a korokozók 99%-át ugyanakkor hidratáló összetevőinek köszönhetően ápolják a bőrt.

DETTOL_Feher jo.jpg

Idén nyárra vidám limitált kiadású kollekcióval lepik meg a fogyasztóikat (2999 Ft ), a kézmosó égszínkék alapszínben tündököl, amin vidám felhők és bárányok táncolnak, így garantáltan friss és játékos színfoltjai lesznek a lakásnak. Az üde hangulatot tovább fokozhatjuk, ha kék törülközőket, kád kilépőt, fogmosó poharat vagy konyharuhákat párosítunk a barikás kézmosó mellé. Ennek köszönhetően rendkívül egyszerűen, néhány aprócska kiegészítő megváltoztatásával könnyedén dobhatjuk fel lakásunkat. 

38412.w.jpg

Mindhárom jól ismert illatvariációval kapható; így kedvünkre válogathatunk a Hidratáló uborkás felfrissülés, a Tisztító zöldtea és gyömbér, valamint a harmonikus Aloe Vera kivonattal dúsított variánsok között.

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr576272579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása