Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

A legszebb ajándék a gondoskodás…:)

2013.11.27. 13:20 - ilovemom

Címkék: ajándékcsomag Nivea

Nem kell nagy ajándék ahhoz, hogy tökéletes meglepetést válassz szeretteidnek, sőt sokkal fontosabb, ha olyannal kedveskedsz, ami biztosan "célba ér"! A NIVEA ajándékcsomagok között a család bármely tagja számára találhatsz meglepetést, íme az én best of - om:

Férjednek...

A megújult NIVEA Men Originals (4499 Ft) hidratáló borotvahab és bőrtápláló after shave balzsam igen népszerű az urak körében, hiszen olyan hidratáló és tápláló anyagokat tartalmaz, melyek megakadályozzák a bőr kiszáradását, ápolják az arc érzékeny bőrét, és azonnal csökkentik a borotválkozás nyomán kialakuló irritációt. Az összeállítást most ráadásul egy pezsdítő tusfürdővel (NIVEA Men Cool Kick), és az Invisible Black&White Power golyós dezodorral egészítették ki, mely nem hagy nyomot a textílián, és 48 órás izzadásszabályozást biztosít.

NIVEA Men Originals ajándékdoboz 4499Ft ok.jpg
ÉdesAnyádnak...

A NIVEA Kényeztető csomag minden hölgy számára kiváló ajándék lehet. A neszesszerben lapuló kényeztető termékek között olyan újdonság rejtőzik, mint a Supreme Touch krémtusfürdő, mely shea vajjal és macadamia olajjal ápolja a bőrt, és csodás magnólia illattal kényeztet. A téli piperetáskában előkelő helyet kaptak a krémek is, melyek közül az Express Hidratálás testápoló, és a klasszikus kék tégelyes krém használatával bőrünk mindig tökéletesen ápolt, és hidratált lehet. Az ajkak védelmét a Labello klasszikusa garantálja, a szilveszteri frizurát pedig már a Diamond Gloss gyémántfény sampon valódi gyémántszemcséi tehetik ellenállhatatlanná.

NIVEA Kényeztető csomag 4499Ft.jpg

Édesapádnak...

A Nivea Men Sensitive (4499 Ft) ajándékdoboza nemcsak egy extra öltönyzsákot rejt, hanem egy Nivea MEN Sensitive Borotvahabot 200 ml, egy Bőrnyugtató after shave balzsamot 100 ml és egy Sensitive tusfürdőt 250 ml is.

NIVEA MEN Sensitive csomag öltönyzsákkal small.jpg

Anyósodnak...

A Nivea Hidratáló arcápoló csomagja (2999 Ft) egy Nivea Aqua Effect tápláló nappali arckrémet Száraz/Érzékeny bőrre 50 ml és egy Nivea vízálló szemfestéklemosót 125 ml tartalmaz. Ezzel biztosan nem tudsz hibázni!

Nivea Hidratáló csomag small.jpg

Apósodnak...

A Nivea Men ajándékcsomajával (3299 Ft) nem lehet rossz döntést hozni, bármilyen korosztály és stílus képviselője számára tökéletes, a csomagban egy Nivea Men Deo spray fresh active 150ml, egy Strong power sampon 250 ml és egy Energy tudfürfő 250 ml lapul.

NIVEA MEN Ajándékcsomag small.jpg

Barátnődnek...

Ez a szuper Nivea Smooth csomag (3299 Ft) igazi meglepi a legjobb barátnődnek, egy Nivea Smoth Sensation krémes testápolót 300 ml, egy Powerfruit refresh tusfürdőt 250 ml és egy Labello Pearly Shine ajakápolót rejt. 

NIVEA Smooth csomag small.jpg

Melyik csomag a kedvenced?

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr425650560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

domimamája 2013.11.28. 08:17:55

A Nivea kényeztető csomagot választanám.


süti beállítások módosítása