Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Természetesen, tisztán...

2015.12.11. 09:50 - ilovemom

Címkék: szépség beauty szappan kozmetikum natúr

A kozmetikai ipar technológiai fejlesztései mellett egyre jobban előtérbe kerülnek a kézzel készített natúr termékek is. Sajnos sokan panaszkodnak a drogériákban kapható krémekre, amikre a bőrük érzékenyen reagál - kipirul, kipattog, hámlik. A natúrkozmetikumok  kizárólag nagyon értékes természetes alapanyagokból és összetevőkből állnak, úgymint hidegen sajtolt növényi olajokból, növényi vajakból, kiváló és erős gyógyhatással rendelkező aromavizekből, valamint növényi kivonatokból, vitaminokból. 

img_3311_nyito.jpg

A Zelka műhely nevét öt csodás lányomról kapta, így Zita, Eszter, Lili, Kata és Anna neveinek kezdőbetűiből tevődik össze. Ily módon az irántuk érzett szeretetem az általunk készített natúrszappanokban is testet ölt. A szappanmanufaktúra gondos kezek segítségével készíti natúrkozmetikumait, natúrszappanait, hogy a természet gyógyító és szépítő erejét egyetlen szappanba vagy tégelybe sűríthessék.

zelka_bemutatkozo_mix.jpg

A Zelka natúrszappanokba  kizárólag gondosan összeválogatott és sajtolt növényi olajokat  tesznek, melyek a bőrnek is gondoskodó védelmet nyújtanak. Így érik el, hogy testes, de jól habzó szappanok kerülnek ki műhelyüből. A natúrszappanok készítéséhez felhasznált színezőanyagok és illatanyagok mind olyan gyógynövények és illóolajok, amelyek önmagukban is számos jótékony hatással rendelkeznek. Így a natúrszappanok nemcsak jól tisztítanak, hanem gyengéden ápolnak is, és kivétel nélkül rendelkeznek valamilyen aromaterápiás tulajdonsággal. Egyesek kecsketejjel készülnek, így valóságos gyógyszappanná válnak, gazdagon hidratáló és ápoló tulajdonságokkal. Bővült a termékskála, webshopukban már nemcsak szappanok találhatók, hanem minden bőrtípus ápolására alkalmas Zelka arckrémek, testápolók, illóolajok is rendelhetők.

zelka_termekek_mix.jpg

Nézzétek meg a karácsonyi ajándék csomagokat is:

kepernyofoto_2015-12-07_13_49_17.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr728145974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása