Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Ragyogj Te is a karácsonyi fényekben!

2015.11.24. 06:51 - ilovemom

Címkék: arc szépség beauty kezelés Royal Clinics

A lázas ünnepi készülődés közben mindenre jut idő, kivéve önmagunkra! Az év vége és vele a legszebb ünnepnapok érkezése sok sok teendővel jár - az ajándékok beszerzése, a lakás ünnepi díszbe öltöztetése, a menü megtervezése, a nagytakarítás, bevásárlás és sok egyéb feladat. Ha a szépen feldíszített karácsonyfa és az ünnepi asztal mellett nem szeretnénk karikás szemekkel állni, akkor itt az ideje, hogy betervezzünk 1-2-t szépségpraktikát, amivel felturbózhatjuk magunkat.

korinna_dermaroller3_1_nyito.jpg Tipp egy kezelésre, ha még van 1 hónap karácsonyig:

A hírességek kedvencéről, a finomszálas bőrfeszesítésről van szó, a Fine Thread Contouring (FTC)-ról. Ez az egyik legújabb módszer a laza bőrszövetek feszesítésére és megemelésére. Újradefiniálja az arcot, növeli a volument, csökkenti a ráncokat, mindezt egy mindössze 30 perces beavatkozás alatt! A kezelés biológiai úton felszívódó szálakkal történik, eredménye látványos és tartós: egy, de akár két évig is fennmarad! Helyi érzéstelenítésben történik és nem jár felépülési idővel – a tűszúrások nyoma sminkkel fedhető.

nellyreka2.jpg

Tipp, ha 2 hét van még hátra karácsonyig:

A leglátványosabb kezelések egyikéről van szó, ugyanis a felszíni hámréteg koptatása, hámlasztása felszínre juttatja az új, ragyogóbb bőrt, ezáltal egy csapásra megszűnteti a fakóságot. Az I Peel Image peelingek forradalmian új koncepciót valósítanak meg: a személyre szabható peelingekét. Az exkluzív bio aloe vera gél alaphoz hozzáadják a nagy hatékonyságú fiatalító, fehérítő, ráncsimító, méregtelenítő, védő, energetizáló, hidratáló anyagokat - amelyikre a bőrnek szüksége van.

Tipp, ha 1 hét van karácsonyig:

Ha elmélyültek a homlokráncaid és a szemkörnyéken is hemzsegnek a szarkalábak, akkor itt az ideje foglalkozni velük! A botulinum toxin csodákat művel. Csupán néhány percet vesz igénybe az a pár apró tűszúrás, mellyel megszabadulhatunk zavaró mimikai ráncainktól. Vonásaink kisimulnak, arckifejezésünk derűsebbé válik és végre hatni tud a szemránckrém, a ráncsimító krém, mivel nem törik be újra meg újra a ránc.
royalclinicsimagepeeling1.jpg

3 nap karácsonyig:

Levegőt! Ha úgy érezzük, megfojt a sok teendő vegyünk egy nagy lélegzetet és juttassunk belőle a bőrünknek is! A Royal Clinics-nél olyan világújdonság szintű kezelések kerültek bevezetésre, mint a bőrfeszesítő tű nélküli oxigén infúzió, az oxigén spray szórópisztoly amellyel kezelhető a bőrirritáció, a kipirosodás és a gyulladás, méghozzá frissítő, kellemes módon, továbbá az Oxyneedling, mely az oxigén infúzió valamint a tűs kezelések hatását egyesíti. A kényeztető kozmetikai kezelések közül az Image O2 Lift kezelést érdemes kipróbálni, melyet „vörös szőnyeg” kezelésként is emlegetnek. A látványosan hatékony arckezelés méregteleníti, feltölti, revitalizálja és energetizálja a fakó bőrt. Az eredmény: a bőr ragyogó, friss és fiatalos lesz.

1 nap karácsonyig:

Minden a finisben, mindenki tűkön ülve várja az ünnepi vacsorát és bizony az elkövetkező napokban (is) várhatóan mi nők leszünk a munka hősei. Igazán megérdemlünk egy extra kényeztető arckezelést, ami ad egy kis löketet az előttünk álló kihívásokhoz. A Royal Luxus Platinum arckezelés bőrfelszín-megújítást, masszázst, őssejteket és luxus pakolást tartalmaz – kényeztetés felsőfokon! A pihentető kikapcsolódásnak látványos feltöltődés az eredménye. Ez a kezelés Keleti Andrea egyik szépségtitka!

A Royal Clinics esztétikai megoldásai minden életkorban segítséget nyújtanak: a fiatalkori bőrproblémáktól kezdve, a fiatalságot megőrző kezeléseken át az idősebb kori elváltozások orvoslásáig, több mint 80 féle beavatkozást kínálnak. Az orvos-esztétikai központban a kozmetikai terápia, a bőrgyógyászat és a plasztika különleges együttműködése valósul meg, biztosítva a bőr különböző mélységben történő kezelését. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr508086030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása