Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Tahiti gyöngyökkel a ragyogó arcért!

2015.11.10. 10:25 - ilovemom

Címkék: arc szépség beauty alapozó BB krém Artistry porpúder Exact Fit

Mire vágyik minden nő? Egységes, üde és friss bőrre...Egy jó sminkkel mindezt kivitelezhetjük, ám nem mindegy, hogy ehhez milyen előkészítést és finish terméket használunk! Az Amway újdonságai között mindent megtalálunk a tökéletes megjelenéshez.

exact_fit_mix_ok.jpg

A Exact Fit BB krém (10.100 Ft/30ml) áttetsző, könnyű formulája egyszerre három terméket is képes helyettesíteni. Egységesíti a bőrképet, kitűnő alapja egy natúr sminknek, primerként is funkcionál, így tartósabbá teszi az alapozót. Sőt, norvég fjordvíz tartalmának köszönhetően mélyen hidratálja és puhítja a bőrt. A termékTahiti gyöngy és optikai fényvisszaverő részecskék keverékét tartalmazza, amelyek finoman varázsolják ragyogóvá a bőrt, ugyanakkor észrevétlenek maradnak a arcon. Bőrünk azonnal egészségesebbnek tűnik, a pórusok láthatósága és a piros foltok is csökkennek.

artistry_mix_ok_1.jpg

 Az Exact Fit porpúder (12.100 Ft/25gr) selymes, lágy fedésű púder, mely felvitele után az arc rögtön üdébb és frissebb lesz. A termék használható önmagában az arckrém felett, vagy az alapozó felvitele után is. Csökkenti a bőrhibák láthatóságát, nem ül bele a pórusokba és a finom ráncokba sem. Ez a sokoldalú termék meghosszabbítja az alapozó élettartamát, kontrollálja az olajtermelést, ráadásul nem szárítja a bőrt. A púder három árnyalatban kapható, amelyek tökéletesen idomulnak minden bőrszínhez. Leheletkönnyű fedésének hála maszk hatás nélkül engedi látszani az arc természetes szépségét.

Te már megtaláltad a tökéletes arcápolódat?

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr28029552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása