A Nespresso mostanra 21 állandó kapszulára bővült kínálata mellett eddig is számos limitált kiadású, ízesített kapszulával lepte meg rajongóit. Most első alkalommal azonban a leghűségesebb fogyasztók, a Nespresso Club tagjai szavazhatták meg, hogy melyik kapszulát szeretnék megkóstolni az őszi szezonban. A Cioccorosso esett a választás, nézzétek meg, hogy milyen finomságok készíthetőek belőle!
Ti melyiket választanátok erre a borongós vasárnap reggelre?
Csokoládés-piros gyümölcsös Cappuccino
Hozzávalók
1 kapszula Cioccorosso Grand Cru
1 teáskanál étcsokoládé szósz vagy 1 kocka étcsokoládé
50-70 ml tej
3 cl málnaszirup
2-3 teáskanál piros gyümölcsös gabonapehely
Eszközök
1 Aeroccino vagy tejhabosító
Ritual Cappuccino csésze Öntse a csokoládészószt, vagy tegye a csokoládé kockát a csésze aljába.
Önts csokoládészószt vagy tegyél csokoládé kockát egy csésze aljába. Önts rá egy adag frissen főzött Cioccorosso-t (40 ml). Tegyél tejet és a málnaszirupot az Aeroccino-ba, és habosítsd fel. Kanalazz a habból a kávé tetejére, majd díszítsd némi összetört gabonapehellyel és már szervírozhatod is.
Csokoládés –piros gyümölcsös Latte Macchiato
Hozzávalók
2 Cioccorosso Grand Cru kapszula
1 evőkanál piros gyümölcs szósz
2,5 dl tej1 evőkanál kakaópor
Eszközök
1 Ritual receptes pohár
1 Shaker
1 Aeroccino vagy tejhabosító Öntse a piros gyümölcs szószt a pohárba.
Főzz le 2 Cioccorosso espresso-t (40 ml), majd hagyd kihűlni. Öntsd a kihűlt kávét, a hideg tejet és a kakaóport egy shaker-be, és alaposan rázd össze. Öntsd a shaker tartalmát a hideg Ritual receptes pohárba és már készen is van a finomságod!