Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Stílusosan…

2013.07.18. 09:00 - ilovemom

Címkék: stylist Rachel Zoe

Ma már igen kedvelt szakma a stylist, ám sokan nem is sejtik, hogy valójában mi is rejlik mögötte…egy megfoghatatlan valami, ami nem is olyan egyszerű, mint amilyennek látszik! A felszínes világ mögött nagyon sok munka van és olyan emberi tulajdonságokkal kell rendelkezni, amiket nehéz megtanulni, inkább vele kell születni, ilyen például a stílusérzék is.

061610-rachel-zoe-lead-300.jpgA stylist egy alkotó! Divatbemutatókon és divatfotózásokon dolgozik, ahol úgy rakja össze a ruhadarabokat, hogy azoknak erőteljes hangulata, stílusa legyen. A stylist beleviszi a munkájába saját kreativitását, egyéniségét, ezért munkától függően a végeredmény lehet megdöbbentő, extrém módon elegáns, hanyag vagy egyszerűen nagyszerű!

-rachel-zoe-340.jpgAz egyik kedvenc stylist-om Rachel Zoe! Nem mindenki divatszakmában dolgozó szakember csinál központi kérdést abból, hogy minden nap Ő legyen a legtrendibb, de sok olyan apró részletet fedezhetünk fel öltözködésében, amiket ügyesen le lehet koppintani és a saját ízlésünkre formálni! Rachel öltözködésén nagyban érvényesül, hogy 2006-2007-ben Ő alakította ki sok celeb „bohém” stílusát (Nicole Ritchie,Keira Knightley,Lindsay Lohan), ám mindezek ellenére mindig csinos és cseppet sem hivalkodó!

rachel10.jpgrachel-zoe-style.jpgElőször a YM, majd a Gotham divatújságoknál kezdett el dolgozni, később személyi stylist-nak állt. Kliensei közé tartozik: Demi Moore, Mischa Barton, Kate Hudson, Lindsay Lohan, Nicole Ritchie, Ashton Kutcher, Keira Knightley...A magyar Judith Leiberrel is együtt dolgozott egy estélyi kistáska kollekción, ismeritek a márkát?

judith-leiber-crazy-crystal-clutches2.jpg1966 –ban ismerkedett meg bankár férjével, Rodger Bermannal, akitől 2011-ben született első gyermeke Sky Morrison Berman. Gyermekével közösen igen sajátos stílusuk van, a kalap szinte sohasem hiányozhat a repertoárból! Most második gyermeküket várják!:)

Zoe_Rachel.jpgrachel-zoe-l.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr835395679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása