Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Örökítsd meg a gyermeked legszebb pillanatait!

2015.01.29. 08:27 - ilovemom

Címkék: gyerek újszülött fotózás workshop Elkapott pillanatok

Egy gyermek születése rengeteg különleges pillanatot hordoz magába, melyeket érdemes és meg is kell örökíteni. Sokan autodidakta módon próbálkoznak a legjobb beállítások és képek elérésével, de képzeljétek el, hogy egy tanfolyam keretein belül Ti is profik lehettek ebben a műfajban! Én mindig tűzközelben voltam a fotózásokat illetően, de az a terület nagyon egyedi és ezért egyedi tapasztalatokra és oktatásra van szükség hozzá.

ilovemom_elkapott_pillanatok.jpg

Szeretném Nektek bemutatni Tungler Andreát, az Elkapott Pillanatok Fotóstúdió fotográfusát, aki különleges tanfolyamokkal várja a lelkes fotósokat és olyan anyukákat és apukákat akik fotózni vágynak! Egy zuglói fotóstudióban keltette életre az álmait, ahová a testvérem jelentkezett az újszülött fotózás workshopjára, így most Ő fog Nektek beszámolni az élményeiről:

"Nagyon nagy élmény volt az egész nap Andi stúdiójában, ahol bepillanthattunk a kulisszák mögé, hogy hogyan is készülnek ezek a tündéri képek. Jó azt látni, amikor valaki tényleg azzal foglalkozik, amit igazán szeret, és ez érződött végig a nap folyamán, nagyon jó hangulatban telt. Érdekes volt látni, hogy egy egy babakép elkészítéséhez mennyi idő és türelem kell, rengeteg hasznos tudnivalót hallottunk és utána a gyakorlatban láttunk is. A nap nemcsak a fotózásból, hanem elméleti részből is állt, és mivel Andi a fotós vállakozása előtt az üzleti életben is ért el sikereket, így hasznos marketing tanácsokkal is ellátott minket. Összességében csak ajánlani tudom mindenkinek, engem csak megerősített abban hogy továbbra is a fotózás az utam, és nagyon hálás vagyok Andinak hogy a tudásából egy szeletet megosztott velünk! :) "

ilovemom_elkapott_pillanatok_3.jpg

Az újszülött fotózás tanfolyamán először a babafotózás technikai- és gyakorlati részét lehet elsajátítani (világítás, pózok, kellékek, bababiztonság), majd a retusálás rejtelmeivel ismerkedhetsz meg, miközben hasznos marketing tippekkel is gazdagabb leszel. Ebben a csomagban a babaköszöntő képeslapok/montázsok készítése, a stúdióvilágítás elsajátítása, az utómunka tökéletesítése és az üzleti tanácsadás is  kötelező „tantárgy”.

Íme egy videó, ami után biztosan kedvet kapsz, hogy Te is ott legyél a következő újszülött fotós workshopon: 

 

Az újszülött fotózás mellett Andi kismama-, baba-, családi- és születésnapi fotózásokat is vállal, ahol rengeteg elégedett és boldog család köszön vissza a képekről! Én mindenkinek ajánlom, hogy legalább évente egyszer készítsen egy maradandó emléket a családról egy kép formájában , amit egy szép keretben akár szülinapra vagy Karácsonyra odaajándékozhat a szeretteinek! 

ilovemom_elkapott_pillanatok_csaladi.jpg

Tudjatok meg mindent a fotózásokról és a workshopokról Andi weboldalán az Elkapott Pillanatok Fotóstúdió címén.

kepernyofoto_2015-01-15_-_18_15_17.png

kepernyofoto_2015-01-15_-_18_44_34.png

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr127119163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása