Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

A végtelen hosszú szempillákért!

2014.02.03. 08:56 - ilovemom

Címkék: szempillaspirál Estée Lauder

Az Estée Lauder bemutatta az új Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascarát (8500 Ft), mely a gravitációt is legyőző rostokkal nyújtja végtelen hosszúra a szempillákat. A fényűző és csúcstechnológiájú szempillaspirál a minden korlátot áthágó, hosszú, buja, gyönyörűen formázott szempillák titka. 

Sumptuous_Infinite_Mascara_Model_Shot_Expires_June__14_Global_ex_Asia kicsi ok.jpg

A hosszító szempillaspirál új tervezésű, innovatív keféje azonnal megemeli és dúsítja is a pillákat. Intenzív, gazdag pigmentjei akár 10 órára a figyelem központjába állítják a drámaian hosszú, merész szempillákat. 

Sumptuous_Infinite_Mascara_Product_Shot_on_White_Expires_Jan__15_Global_ex_Asia hírlevélbe.jpg

A két színben, feketében és barnában kapható Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara rendkívül tartós, izzadtság- és páraálló, nem csomósodik, nem kenődik el, és nem töredezik. Szemészetileg tesztelt, kontaktlencsét viselők számára is biztonsággal használható.

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr705793216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása