Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Egyperces ápolás a zuhany alatt!

2014.01.27. 10:55 - ilovemom

Címkék: Nivea

Lusta vagy ahhoz, hogy zuhanyzás után testápolót használj, pedig száraz bőrödnek minden nap hidratálásra lenne szüksége? Akkor gyorsan ugorj be a zuhany alá, és kezdd a napot a NIVEA legújabb Zuhanyzás Közbeni Testápolóinak egyikével! A különleges testápolókat a víz aktiválja, és azonnal beszívódnak a nedves bőrbe!

Beauty.jpg Csupán négy egyszerű lépést kell követned, hogy bőröd egyetlen perc alatt bársonyosan puhává váljon:

  1. Használd normál fürdőtermékedet zuhanyzáshoz, majd öblítsd le!
  2. A közvetlen vízsugárból kiállva kend be nedves bőröd a NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápoló Tejek egyikével!
  3. Öblítsd le magadról a Zuhanyzás Közbeni Testápoló Tejet!
  4. Törölközz meg és öltözz fel!

 Az ápoló filmréteg még a leöblítést követően is a bőrödön marad, így az mélyen hidratált és ellenállhatatlanul sima marad ragacsos utóérzet nélkül.

nivea mix.jpg

Zuhanyzás Közbeni Krémes Testápoló Tej - 1249 Ft/250ml, 1649 Ft/400ml

A shea vajat tartalmazó kényeztető testápoló tejet zuhanyzás közben kell alkalmazni, miután a tusfürdődet már leöblítetted. A gazdag testápoló tej ápoló összetevői víz hatására aktiválódnak, és azonnal felszívódnak a nedves bőrbe. A shea vajnak köszönhetően bőröd selymesen simává válik, ráadásul ez az értékes összetevő számos olyan lipidkomplexet is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját védelmi rendszerét. 

Zuhanyzás Közbeni Testápoló Tej Kakaóvajjal - 1249 Ft/250ml, 

Ha szereted az igazán illatos kényeztetést, ekkor ez a kakaóvajas Zuhanyzás Közbeni Testápoló el fog varázsolni! A kakaóvajas Zuhanyzás Közbeni Testápoló Tejét azonban nem csak az illata miatt fogod megszeretni, hanem amiatt is, mert a kakaóvajban található antioxidánsoknak köszönhetően lassítja a bőr öregedését, és elősegíti regenerálódását is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr395779724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása