Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Hideg elleni must have apróságok gyermekeknek!

2013.11.26. 11:43 - ilovemom

Címkék: ALDI

Egy Anyukának minden évben komoly erőfeszítés utánajárni és megtalálni azokat a felszereléseket, melyek nélkülözhetetlenek gyermeke számára a nagy téli hidegben. Az ALDI szereti megkönnyíteni a családok életét, ezért olyan szuper termékeket dob hétről hétre a piacra, melyek nemcsak minőségi és dizájnos alapanyagokből készülnek, hanem ki is szogálják a gyerkőcök mindennapjait!

tél.JPG

Őket biztosan érdemes beszerezned:

Számomra fontos, hogy a kislányom mindig jól érezze magát, ezért mi nemcsak a divatozásra törekszünk. A harisnyákat nagyon szeretjük: puha, testhezálló és tökéletesen illeszkedik a test vonalaihoz. Önmagában szoknyával és nadrág alá is tökéletes!

Bambusz harisnyanadrág – 999 Ft/db, méret: 74 – 146

Kidz Alive-kw46_cs_nagy_14-999 Ft_1.jpg

Lehet, hogy én egy picit túl aggódó anyuka vagyok és szeretem túlöltöztetni a lányomat, de számomra fő az elővigyázatosság! Az egyik kedvenc téli kiegészítőnk a lábzsák, melyet tiszta szívből ajánlok minden Anyukának! Ez a darab többféle babakocsi típushoz is használható, vízlepergető réteggel látták el, és a cipzár segítségével könnyen nyitható és zárható.

Babakocsi lábzsák – 6999 Ft/db

Babakocsi lábzsák-kw46_cs_nagy_11_1.jpg

Ezek a vidám melegítőpárnák mindig ott lehetnek a gyermekednél, így elkerülhető, hogy teljesen kihűljön a keze a játszótéren. Színváltós, akár 1000 alkalommal is használható, így érdemes beszerezni egyet a téli szezonra!

Melegítőpárna- 499 Ft/csomag, 2 db/csomag

Melegítőpárna_1.jpg

Nem tudunk elég ruharéteget a gyerekünkre adni, ezért érdemes odafigyelni a megfelelő rétegzésre! Én a body után egyből polár felsőt adok a kisláyomra, mint ez a cuki, pihe-puha darab, mely hőszigetelt, hosszú ujjú és nagyon praktikus.

Polár felső – 1999 Ft/db, méret: 74/80 - 110/116

Polár felső_1.jpg

A másik kedvencünk a magasított derekú nadrág, melyből biztosan nem lóg ki gyermekünk dereka! Strapabíró az anyaga, vízálló, légáteresztő, állítható a pántja, így minden olyan kritériumnak megfelel, amire egy gyermeknek szüksége lehet!

Téli nadrág – 3999 Ft/db, méret: 74/80 - 110/116

téli nadrág_1.jpg

Ha már befejeztük a kinti játszadozást, akkor érdemes benti cipőnek –otthonra és az oviba is - olyan darabot beszerezni, ami kényelmes, légáteresztő, csúszásbiztos és tépőzárral is könnyen fel-le vehető! Ez pont egy ilyen...:)

Kisgyermek házicipő – 1699 Ft/pár, méret: 20 – 29

házicipő_1.jpg Ha észrevétlenül szeretnénk cukiságokat becsempészni a gyerekszobába, melynek csak mi tudjuk az igazi funkcióját, akkor ezt a dekoratív kiegészítőt ajánlom!

Huzatfogó vagy ajtókitámasztó – 1999 Ft/db

huzatfogó_1.jpgALDI_3C_RGB_logo_kicsi_1.jpgA terméket biztosította és a posztot támogatta az ALDI .

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr185655184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pötyi24 2013.11.26. 12:28:47

Pont lábzsákot keresek, köszi!:)


süti beállítások módosítása