Egyes becslések szerint a világ lakosságának 75%-a nem képes felnőttkorban rendesen megemészteni a tejcukrot, hazánkban pedig a teljes népesség közel 15–20 százaléka lehet érintett...
Te is laktóz- vagy tejcukorérzékenységben szenvedsz?
A Camping sajt márka gondolt Rád és szeretteidre is, akik ilyen nehézségekkel küzdenek! Mostantól nem kell lemondanod a mennyeien krémes ízről, a márka ugyanis büszkén mutatja be nagyszerű újdonságát, a Camping sajt LAKTÓZMENTES változatát tömlős, kördobozos, és szeletes kiszerelésben is! Ne feledd, hogy a laktózmentes Campingek tejtermékként ráadásul nagyszerű kálcium, foszfor és D-vitamin források is egyben!
Kóstoltad már?
Ha szereted a különleges ízeket, akkor ezt a díjnyertes Meggyes Sajttorta camping sajtos recepetet érdemes kipróbálnod:
Hozzávalók 26 cm-es tortaformához:
A tésztához:
20 dkg darált vagy zabkeksz, 10 dkg vaj, 8 dkg porcukor, 8 dkg darált dió, fahéj, gyömbér.
Töltelékhez:
7 db (70dkg) Camping Tejszínes tömlős sajtkrém, 40 dkg 20 %- os tejföl, 25 dkg kristálycukor, 4 egész tojás, 2 evőkanál kukoricakeményítő és egy zacskó vaníliás cukor, 1 üveg meggybefőtt.
Elkészítés:
A tészta alapanyagait összemorzsoljuk, tortakarikába egyengetjük és sütőpapírt vágunk a tészta és a lemezlap közé. Elősütjük 170° C-on 10 percig. A töltelék hozzávalóit összeturmixoljuk. A tésztára terítjük az egy üveg meggybefőttet, aztán a tölteléket is ráöntjük. Alacsony hőfokon/ 140- 150° C fokon/, lassú tűzön 1 órát sütjük. Ha barnulna a teteje, lejjebb kell venni a hőfokot. Hagyjuk kihűlni, hideg állapotban kell szeletelni.
Várom a véleményeteket? Finom?