Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Ess eső ess…!

2013.09.27. 09:06 - ilovemom

Címkék: eső Tchibo

Sokan nem szeretik az esőt, pedig szerintem ha igazán akarjuk, akkor megtaláljuk a „napos” és vidám oldalát! A Tchibo funkcionális esőruházati kollekciójából az egész család tökéletesen felkészülhet az ilyen helyzetekre. A gyermeknek nagyon fontos, hogy olyan ruhákat biztosítsunk a nagy esőben, melyek nem korlátozzák Őket a mozgásban, víz- és szélállóak, színesek és melegek. A kollekcióban kapható daraboknál a speciális impregnálások és lezárt varrások gondoskodnak az állandóan száraz ruháról és a megfelelő védelemről.

Szerintem nagyon ötletesek és mutatósak, Ők a kedvenceim:

A nagy esőben kevés olyan ruhadarab van, ami megállja a helyét…de nem a Tchibo-ban, ahol felkészültek az időjárás viszontagságaira és ilyen szuper szél és vízálló nadrágot készítettek (3995 Ft)!

esőnadrág ok.jpg

Sokszor nem is érezzük, hogy a nagy esőben annyira lehűl a levegő, hogy szükség lenne egy polár dzsekire is a gyermeknek, ezért érdemes olyan darabot választani amiben vár van termo bélés (7995 Ft).

termo esőkabát.JPG

Gyerekkoromban az egyik kedvenc őszi időtöltésem volt a pocsolyában pacsálás, ezért Anyukám mindig meglepett 1-1 új gumicsizmával (4995 Ft), melyek minden szezonban jó szolgálatot tettek.

gumicsizma ok.jpg

Kislányomon és magamon is nagyon szeretem a harisnyát (2695 Ft/2 pár, 4495 Ft/3pár), mert praktikus, kényelmes és nagyon jól variálható, kisfiúknak is ajánlom, nadrágok alá. 

harisnya.JPG

Tavaly nem sikerül megtalálnom a megfelelő sapkát és kendőt, sajnos nem bírta elviselni a nyakában a kendőket, remélem ezzel a praktikussal darabbal idén sikerem lesz (1795 Ft/szett), mert nagyon fontos, hogy védjük gyermekünk fejét.

sapka és kendő.JPG

Ha csak átmeneti esőköpenyt (2995 Ft) szeretnél, amit sétánál, kerékpározásnál, kirándulásnál elő lehet kapni, akkor válassz ilyen szél – és vízálló pelerint, melyet a karnál egy rugalmas hurokkal könnyedén lehet rögzíteni.

Esőköpeny.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr225534657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása