Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Egy JEGES PARTY tökéletes kellékei!

2013.07.25. 08:08 - ilovemom

Címkék: Tchibo

A nyári hőségben a legjobb döntés, ha meghívjuk a barátainkat és csapunk egy fergeteges jeges party-t. Amikor a Nap ragyog, a hőmérő higanyszála pedig rekord magasságokba kúszik, akkor mindannyian egy valamire vágyunk csak igazán: hűsítő nyári finomságokra!

Kóstolj bele a nyárba.JPG

Íme néhány szuper ötletes termék a Tchibo ajánlatából melyek nem hiányozhatnak az év nyári bulijáról :

A képre kattintva megrendelheted őket…

Fagyiszendvics készítő szett – 1295 Ft

Ha szeretnéd meglepni a barátaidat egy kis házi készítésű finomsággal, akkor rendeld meg ezt a fagyis szendvics készítő szettet, mellyel könnyedén készíthetsz a barátaidnak ízletes kekszes dizájnos sütiket!

fagyiszendvics ok.jpgJégkocka tartó doboz – 3995 Ft

Ez a szuper dupla falú, műanyagból készült doboz jégkocka készítéséhez és szervírozásához is tökéletes. Rugalmas szilikon fedele révén könnyen kivehető a jégkocka! A finom limonádék nélkülözhetetlen kiegészítője…J

jégkockatartó doboz ok.jpgFagylaltadagoló kanál – 2295 Ft

Fagyival rengeteg különleges desszert készíthető! Ennak az ergonomikusan formázott markolatnak köszönhetően kis erőkifejtéssel is, könnyen adagolható a fagylalt,  rizs vagy krém. Tapadásmentes bevonattal készült, így könnyen leválik róla az élelmiszer és mosogatógépben is tisztítható.

fagylaltadagoló kanál ok.JPGRöviditalos pohár jégből – 1995 Ft

Felnőttek és gyermekek egyaránt fogyaszthatnak ebből a vízből vagy gyümölcsléből készült jégpoharakból. Kis tálcával, cseppmentesen felszolgálhatod az italokat.

Röviditalos pohár ok.jpgFagylaltos kanál szettben – 1995 Ft

Az ízletes, saját kezűleg elkészített fagylaltokat stílusosan kell tálalni. Ehhez szükség van egy dizájnos kanálra és néhány dekoratív tálkára.

fagyikanál ok.jpgSütőforma szett – 2495 Ft

Ezzel a rugalmas szilikon formával könnyű a sütés, hiszen a tészta könnyen leválik a faláról, formatartó és szivárgásmentes. A fagylaltkehely készítése mellett aprósütemény sütéséhez is szuper!

sütőforma ok.jpg

HAJRÁ, a szervezés már csak Rajtad múlik! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr565417187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása