Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Bízd a piszkos munkát másra!

2015.11.23. 09:20 - ilovemom

Címkék: konyha kapszula mosogatógép mosás Finish

Sokáig nem szerettem a mosogatógépet, mert mindig úgy gondoltam, hogy ameddig be - és kipakolok, addig már el is tudom mosogatni a koszos tányérokat, edényeket. Sok éven keresztül ebben a hitben éltem, egészen addig, amíg el nem költöztünk és a Férjem ragaszkorodott egy mosgatógéphez. Azóta függő vagyok és szinte nem telik el nap anélkül, hogy be ne indítanék el 1-1 programot. Rengeteg időt spórolhatok meg vele, mialatt több időt tölthetek aktívan a kislányommal, a Férjemmel, vagy dolgozhatok.

finish_mix2.jpgTudom, hogy rajtunk ismúlik, hogy mennyi ideig élvezhetjük a kedvenc háztartási gépeinket, ezért arra mindig figyelek, hogy a megfelelő és leghatékonyabb tisztítókat használjam. Számos terméket kipróbáltam már, de a Finish magasan kiemelkedett a többiek közül. Hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések, zsír és vízkő biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken is, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is.

citrom_mix2.jpg

Valljuk be, kevés kínosabb dolog van, mint baráti társaságban lebőgni a foltos, homályos poharakban felszolgált itallal. Használd rendszeresen a Finish öblítőszereit, amelyek megakadályozzák, hogy az edényeken, poharakon és konyhai eszközökön ételmaradványok, foltok vagy bevonatok maradjanak.  Egyszerűen töltsd az öblítő folyadékot az öblítő adagoló rekeszbe, és az öblítőszer minden egyes mosogatáskor automatikusan kioldódik - a mosogatás öblítési fázisában-, biztosítva ezzel edényeid tökéletes tisztaságát és fantasztikus ragyogását. Tényleg nagyon szuper, én is ezt használom!:)

alma_mix.jpg

Mosogatógépünk azért van, hogy időt és energiát takarítson meg nekünk! A mi dolgunk pusztán annyi, hogy a megfelelő adalékanyagokat használjuk, és havonta pár percet rászánjunk „legjobb barátunk” tisztítására a tökéletes eredmény elérése érdekében. ♥

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr597990397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diabollo 2015.11.24. 12:34:04

Sajnos ez nekem csak álom marad.


süti beállítások módosítása