Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Tudod mi a gyönyörű, a tekinteteket vonzó haj titka?

2015.10.08. 08:10 - ilovemom

Címkék: szépség beauty haj sampon Head&Shoulders

Mindannyiunknak van saját, egyedi stílusa: egy kedvenc rúzsárnyalat, a parfüm, amelynek illata bennünket azonosít, vagy a magassarkú cipő, amely sosem hagy cserben. A sok kiegészítő mellett talán a hajunk egy nagyon fontos kifejezező eszközünk, amiben megmutathatjuk a valódi egyéniségünket, az identitásunk része, amely nagyban meghatározza hogy nézünk ki, és hogyan érezzük magunkat. Ezért fontos, hogy lélegzetelállító legyen, pont olyan, amilyennek szeretnénk.

h_s_limited_edition_kvs.jpgA világ vezető samponmárkája a Head & Shoulders új Limited Edition kollekciót dobott piacra, így ezentúl egyszerre lehet szép és korpamentes hajad, pont úgy, ahogyan szeretnéd; hogy úgy nézz ki, úgy érzed, és úgy tudd kifejezni magad, ahogy az számodra tökéletes.

h_s_shampoo_mix.jpg

A kollekció több változatban érhető el, így neked is könnyedén lehet olyan tökéletes frizurád, mint a díjakkal kitüntetett, szépség-rajongó színésznőnek, Sofia Vergaranak, aki a Head & Shoulders nagykövete is egyben: „Imádom a Head & Shoulders-t, hiszen egyszerre élvezheted vele a gyönyörű frizurát és a korpamentes fejbőrt – kívánhatnál ennél többet?“

reason-1_0.png

Bármilyen típusú legyen is a hajad, a Limited Edition Kollekcióban biztosan megtalálod azt, amit keresel és olyan tulajdonságokkal, amelyeket jogosan vársz egy kozmetikai sampontól és balzsamtól.

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr297534306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása