Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Erős karakterű, városi hangulatú, cool fehérneműk...

2015.08.10. 09:05 - ilovemom

Címkék: fashion fehérnemű style Tezenis

A július 22-én lezajlott divatbemutató alkalmával, a Tezenis bemutatta új arcát, aki nem más, mint: RITA ORA. Az énekes és divatdiktáror, akinek közösségi oldalát több mint 5 millió rajongó követi, a tökéletes sztár arra, hogy képviselje a márkát, a legújabb trendekre és a digitális világra fordított különös figyelem tekintetében is.

22july-dv2_4875.JPG

Rita páratlan szereplése és a rendkívül hatásos hip-hop alapúra “hangszerelt” díszlet tökéletes hátteret nyújtott a márka 2015/2016-os Őszi-Téli kollekciójának bemutatásához. Rojtok, flitterek, funkcionális anyagok csipkével és elasztikus elemekkel kombinálva. 

22july-dv2_1917.jpeg

A márka az új évezredben született, divatdiktátor, cool szellemet képvisel, különös figyelmet fordít a közösségi hálón, illetve az interneten alakuló legújabb trendekre; megragadja a modern világ hirtelen változásait: két havonta bemutatott kollekcióival közvetíti a legújabb fehérnemű és utcai trendeket nők, férfiak és gyermekek számára egyaránt.

22july-dv2_2826.jpeg

Én nagyon bírom a szetteket és Te? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr157681468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása