Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

A Gillette újraértelmezi a borotválkozás fogalmát!

2015.07.23. 07:19 - ilovemom

Címkék: szépség borotva Gillette beauts

Nagyon vicces kérdésre keresték a választ a Gillette szakemberei: Mit lehet tenni a grimaszokkal és az arcbőr megfeszítéssel borotválkozás ellen? Én már többször láttam a Férjemet kicsit eltorzult arccal a tükör előtt, de sajnos az óvatossága ellenére mindig sikerül valahol megvágnia magát. Megleptem a Gillette legújabb termékével a Fusion ProGlide FelxBall-al és kíváncsian várom, hogy ezután milyen borotválozási élményei lesznek...?!

image003.jpg

A Gillette borotváknál már alapvetővé vált a kétdimenziós fej, az új FlexBall technológia azonban már a harmadik térbeli síkra is kiterjed annak érdekében, hogy minden férfi elvárásainak megfeleljen. Ez a korábbi Fusion termékekhez képest is sokkal nagyobb mozgásterjedelmet eredményez és biztosítja, hogy a borotva minden egyes borostát megragadhasson, az arc bármely területén. A borotvafej számára lehetővé teszi, hogy maximálisan idomuljon az arc formájához, azaz elősegítse minden egyes szőrszál eltávolítását.

gillette_mix.jpg

A borotvafej különlegessége mellett a markolat is ergonomikusabb a precíz irányíthatóság érdekében, illetve a krémezőcsíkjának köszönhetően az ismételt lehúzások során is finoman siklik a bőrön, míg a penge-stabilizátor optimális távolságot tart fönn az egyes pengék között.  

Hölgyeim, lepjétek meg Ti is barátotokat/Férjeteket egy ilyen férfias darabbal!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr907613334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása