Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Sneakerre fel!

2015.06.10. 12:44 - ilovemom

Címkék: kiegészítő láb cipő streetstyle sneaker Millenáris Kiscks R Good

Júniusban újra támad a divatos sportcipők egyetlen hazai rendezvénye a Kicks R Good! Ha Te is sneaker-rajongó vagy, akkor ott a helyed június 13-án a Millenáris D épületében, ahol egy minden eddiginél nagyobb durranással nyitja meg kapuit a streeatwear és sneakar kultúra egyetlen hazai rendezvénye. 

kicksrgood.jpg

A divatos sportcipők végtelen skálája itthon is egyre szélesebb körben terjed, miközben a főváros sneaker térképe újabb és újabb üzletekkel bővül, valamint az online kommunikációban is az egyik uralkodó irányzattá nőtte ki magát az utcai edzőcipőket közrefogó stílus.
kicks_r_good_mix.jpg
Az egyre nagyobb tömegeket mozgató esemény ezúttal a Millenáris D épületébe költözik. Idén a helyszín mellett a programok és kiállítók szempontjából is az eddigieknél nagyobb és színesebb rendezvénnyel készülnek a szervezők. Beszerezheted első kézből a legmenőbb lépőket, emellett lecserélheted őket, vagy akár jótékonykodhatsz is a megunt kedvenceiddel. A merészek nem csupán papírra vethetik egyedi ötleteiket, de a legügyesebbeknek még életre is kel saját álommodelljük. Ha ez nem lenne elég, az egész napos őrületben játékos feladatok, egy snekaer-miniakadémia, hűsítő koktélok és az urbánus beatek is helyet kapnak majd. 

 

Időpont: jún.13. 11.00-19.00-ig

Helyszín: Millenáris Park D épület

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr447516540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása