Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Válaszd ki a bőrtípusodnak megfelelő fényvédelmet az Eucerin Sun termékcsaládjából!

2015.06.05. 07:00 - ilovemom

Címkék: nyaralás strand tengerpart napozás barnulás napkrém fényvédelem Eucerin SUN

Minden évben nagy hangsúlyt fektetek a különböző napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A nyári szezon újdonságainak bemutatását az Eucerin legújabb termékeivel kezdeném. Az Eucerin Sun Oil Control napozó krém géljét (FF50+) kifejezetten zsíros, pattanásos hajlamú bőrre fejlesztették ki, innovációs technológiájának köszönhetően szabályozza a faggyútermelődést, ezáltal tökéletesen matt bőrt garantál, illetve UV szűrőinek köszönhetően maximális védelmet biztosít a bőrünknek. Ezt a terméket az arcunkra ajánlják, ami különösen igényli a tökéletes fényvédelmet, hiszen a bőrünk ott állandóan ki van téve a nap káros sugarainak. ilovemom_eucerin.jpg

Szeretnélek Titeket elrepíteni közkedvelt nyaralós helyszínekre, ahol az Eucerin Sun Oil Control napozó krém gélje (FF50+) rendkívül jó szolgálatot tud tenni: ilovemom_eucerin2.jpg

Madrid, Spanyolország fővárosa, az ország legnagyobb városa, és egyben az Európai Unió harmadik legnépesebb városa, London és Berlin után. Rengeteg turisztikai látványosságot rejt magába, ezért mindeféleképpen érdemes kényelmes és laza ruhákat magunkkal vinnünk.

ilovemom_eucerin3.jpg

Gran Canaria úgy él a köztudatban, mint tömegturizmusra berendezkedett üdülőhely, ahol egymást érik a szállodák, és homokos strandok váltakoznak sziklás strandokkal. Szállodák és strandok természetesen vannak dögivel, de csak aki személyesen ellátogat ide, az bizonyosodhat meg róla, hogy milyen sok egyéb látnivalót, műemléket, kultúrtörténeti érdekességet, szórakozási és vásárlási lehetőségeket, de mindenek előtt természeti szépséget kínál még ez a sziget. A kirándulós szettek mellett a fürdőruhánkat sem szabad otthon hagynunk, irány a part!

ilovemom_eucerin3.jpg

A külföldi nyaralóhelyek mellett a Balaton az egyik fő úticélja a családok kiszemelt pihenő helyének. Rengeteg lehetőséget kínál a „magyar tenger”, csak rajtunk múlik, hogy az északi vagy a déli partot választjuk. A bőröndünkbe érdemes a szeszélyes időjárásra is felkészülni.

ilovemom_eucerin4.jpg

Válaszd a bőrtípusodnak megfelelő fényvédelmet!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr827516526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása