Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Tudod ki az a Fifi Lapin?

2015.05.28. 14:50 - ilovemom

Címkék: gyerek ruha kollekció Mamas&Papas Fifi Lapin

Mamas & Papas is imádja a divat világát, csakúgy, mint a legnagyobb fashionmárkák, akik már kiadták közös kollekciójukat a híres Fifi Lapin nyuszival. Ez egy limitált kiadású gyerekruha kollekció, melynek egy nyúl - fifi Lapin - a stílusikonja, aki egy divatillusztrátornak köszönheti népszerűségét. Ő már a Vogue hasábjain ésa saját blogjával is bemutatkozott, illetve könyvvel is büszkélkedhet. 

picmonkey_collage.jpg

Idén a Mamas & Papas designereivel is együttműködött Fifi, akikkel közösen egy igazán különleges és limitált számú kollekciót terveztek meg. Ezek a ruhák egytől-egyig visszatükrözik Fifi kisasszony egyedi és játékos stílusát, szerelem első látásra az anyukáknak és a kislányoknak is.

fifi_17_exp_1216.jpg

A Fifi Lapin kollekciót hazánkban 0-4 éves korig, csak a Mamas & Papas üzleteiben és a webshopjában lehet elérni, limitált mennyiségben, érdemes minél hamarabb lecsapni rá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr27434614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása