Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Menő kiegészítők, hogy a legjobb formádban legyél!

2015.02.24. 14:52 - ilovemom

Címkék: edzés test tréning Tchibo

Szerintem gondolatban már sokan eljutottunk odáig, hogy realizájuk azt a tényt, hogy hamarosan el kell kezdenünk a felkészülést a bikinis szezonra. Valaki a futásra esküszik, ám emellett sok olyan koncentrált gyakorlat is létezik, melyekkel még látványosabb hatást tudunk elérni. Én az időhiányom miatt szeretem kézben tartani az irányításomat, ezért otthon használatos sport kiegészítőket használok. Szeretem a változatos edzésprogramokat, ezért minidg frissítem a repertoáromat. A Tchibo „Vigyél színt a sportba!” kollekciójában rengeteg szuper kiegészítőt találtam, amik közül szeretném Veletek megosztani a kedvenceimet:

m1015m3v03_spread-2.jpg

A Test-tréner (7995 Ft) célzottan edzi a has-, láb- és farizmokat, valamint a kart, a vállat és a felsőtestet. Rugalmas húzózsinórjai a testmagasságtól és az edzettségi szinttől függően állíthatóak.

test_trener.jpg

A Vibrációs edzőgép (64.995 Ft) az egész testedet megmozgatja, az erősítő gyakorlatokat, a nyújtást
és és a masszázst kombinálja. A vibráció az izomzat célzott megfeszítésére és ellazítására szolgál. A termék 1 pár elasztikus edzőszalaggal, távirányítóval és használati útmutatóval, valamint gyakorlatokat bemutató DVD-vel kapható. Csak online rendelhető.

viber_gep.jpg

A kültéri edzőkészletet (9995 Ft) a szabadban tudod használni. a technika, a futási sebesség és a mozgékonyság fejlesztéséhez és optimalizálásához találták ki. A készlet egy létrát, 10 létrafokot, 5 akadályrúdat és 10 kupakot tartalmaz, melyhez tárolózsákot és gyakorlatokat bemutató példákat is mellékelnek.

kulteri_szett.jpg

Az egyik nagy kedvencem a Power fitneszkötél (12.995 Ft), mely szintén az egész testet megmozgató edzést biztosítja. A saját testsúllyoddal csaknem valamennyi izomcsoportodat képes vagy vele kordában tartan. Ehhez a termékhez is jár egy tárolózsákk és egy gyakorlatokat bemutató DVD!

power.jpg

A súlymandzsetták (2695 Ft/2db) fokozzák az edzés intenzitását, kocogás, túrázás vagy fitneszgyakorlatok közben is könnyedén használhatóak. 

t7857401m3v02.jpg

A kollekció március 2-től március 28-ig lesz elérhető a Tchibo üzleteiben és a Tchibo webáruházában (amíg a készlet tart)!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr677211827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása