Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Fürdőzz a boldogságban...

2015.02.13. 07:28 - ilovemom

Címkék: szépség beauty szappan habfürdő LUSH

A divat - és szépség márkák is gőzerővel készülnek a Valentin napra, sőt már az üzletek polcai is telis tele vannak piros szívecskés meglepetésekkel! A pólók, fehérnemű kollekciók és csokoládék mellett egy személyre szabott kényeztetéssel is meglepheted a párodat... a LUSH szappanjai és habfürdői között biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot, íme néhány kedvencem:

lush_valentine_s_day_collection_2015_review_3_.jpg

Heart Throb bubbleroon habfürdő

Ez a habfürdő ugyanazt a jókedvre derítő illatot árasztja, mint az African Paradise testkondícionálók. Ez a kedves kis bubbleroon a fürdővízet ragyogó, szenvedélyes, vörösre festi, tökéletes egy kis Valentin napi kalandhoz a kádban.

heart_throb_bubbleroon_commerce_web.jpg

The Kiss lip ajakradír

Ez az ennivalóan édes és tökéleteses rózsaszín ajakradír kristálycukor, tengeri só és ehető piros szívecskék özöne mely csókolnivalóvá radírozza az ajkaidat!

16308070762_19bc1c5203_b.jpg

YES ajándékcsomag

Mondj igent! Ennek a fantasztikus csomagnak nem már a tartalma, mint egy érzéki, vágyteli masszázsgömb, egy tusfürdő, mely levesz a lábadról, egy, a bőrödet puhává és simává varázsoló testkondícionáló - meg egy édes, rózsaszín szájfény, hogy az ajkaid is tökéletesen csókolnivalóak legyenek.

yes_web_ok.jpg

Toucan love

Ebben a kis csomagban a szerelmesek paradicsoma van....a zuhany alá magaddal viheted a szivdöglesztő Prince Charmingot, majd a gátlásaidtól felszabadultan átadhatod magad a Shades of Earl Grey masszázstömb édes, kifinomult, citrusos Earl Grey teát idéző illatának.

toucan_love_web_mix.jpg

Ezeken kívül még számtalan termék és ajándék csomag várja a szerelmesek napjait, érdemes körülnézned a LUSH üzleteiben!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr477146589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása