Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

A világ legjobb Michelin csillagos mesterszakácsainak a tudása egy konyhai kollekcióban!

2015.02.12. 13:08 - ilovemom

Címkék: design konyha Samsung Chef Collection

Nagyon szeretem a szép dizájnt és a különleges formatervezéseket, ezért nem bírtam ki, hogy ne osszam meg Veletek a Samsung legújabb Chef Collection kollekcióját, melyet a világ legjobb mesterszakácsainak tudását kihasználva hozták létre. A Chef Collection a professzionális konyhák szakértelmét és kialakítását hozza el az európai otthonokba, hogy ezentúl a fogyasztók is könnyedén felfedezhessék a bennük rejlő mesterszakácsot. 

2_built-in_all_2.jpg

Ez egy olyan egyedi szakácsművészeti koncepció, amely Michelin csillagos mesterszakácsokat hoz össze – például Michel Troisgrost, Elena Arzakot vagy Davide Oldanit – a világ minden tájáról azzal a céllal, hogy előmozdítsák a Samsung következő generációs készülékeinek innovációját.

2_cooktop_1_mix.jpg

A kollekció főbb jellemzői:

  • Kitchen Fit Refrigerator - egy olyan hűtőgép, amely tökéletesen illik bármilyen konyhadizájnhoz, és a Precise Chef Cooling™ technológia segítségével képes az ételt minden eddiginél tovább frissen tartani
  • Gourmet Vapour Technology™ - könnyen kezelhető színes LCD érintőképernyővel és Wi-Fi csatlakozással
  • Az indukciós főzőlapokhoz kifejlesztett Virtual Flame Technology™ egy stílusos virtuális lángsor segítségével jelzi a fogyasztó számára a hőfokot és segít a főzéshez szükséges pontos hőmérséklet beállításánál
  • WaterWall™ – igazi innováció a mosogatásnál, a rejtett zugokba is eljutó nagy teljesítményű vízfal segítségével a kategóriáján belül a leghatékonyabb, és a hagyományos mosogatógépekhez képes sokkal alaposabb tisztítást garantál.

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr957158277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása