Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Játszva fejlesztheted gyermeked képességét! Kipróbáltuk...:)

2014.04.14. 12:36 - ilovemom

Címkék: Játéksziget Fejlesztősziget

Már írtam Nektek a MOM Park Játéksziget üzletében elérhető szuper készségfejlesztő programról, ahová még egyszer ellátogattam a kislányommal. A Fejlesztősziget, a Játéksziget egyedülálló szolgáltatása május 13-ig akciós, ha vásároltok a fejlesztőpedagógus által ajánlott játékokból, akkor annak az árából levonják a felmérés (3500 Ft) díját. Érdemes elolvasnod, hogy miért is „kell” kipróbálnotok Nektek is!

Fejlesztősziget fejléc ok.jpg

Köztudott, hogy a gyerekeket leghatékonyabban játékokkkal tudjuk fejleszteni, hiszen ez nem csupán egy időtöltés, hanem komoly tanulási terep is. Számomra fontos, hogy tudjam, hogy kislányom milyen fejlettségi szinten van és melyek azok a játékok, amikkel az Ő fejlődését szolgálom, ezért nem is volt kérdés, hogy kipróbálom ezt a szuper szolgáltatást!

Egy péntek délutáni napon látogattunk el a MOM Park Fejlesztőszigetre, ahol Somodi Tímea fejlesztőpedagógus várt bennünket. Egy rövid beszélgetés után észrevétlenül el is kezdte a kis Lii felmérést. Lilien nem nagyon szeret egy helyben ülni, ezért Ő inkább az üzlettérben ment körbe körbe a műanyag motorjával, amit nem nagyon korlátoztunk, inkább izgalmas játékokkal próbáltuk becsalni a mini fejlesztő szobába. Természetesen Timinek minden információ hasznos ezért közben is figyelte Lilien viselkedését, mozdulatait és beszédét. A 30-40 perces egyéni foglalkozás után kíváncsian vártam Timi véleményét és rengeteg szuper és hasznos információt kaptunk Tőle. Külön örültem, hogy Timi segített a megfelelő játékok kiválasztásában is, ami nem azt jelenti, hogy kötelező vásárolni, hanem hogyha szeretnéd, akkor ebben is tud tanácsokat adni!

Játéksziget-Lili mix.jpg

A felmérés eredményét és a Tímea javaslatait utólag, e-mailben, részletes írásos formában kaptuk meg, melyet most megosztok Veletek is, hogy lássátok hogyan néz ki:

Kovács Lilien elemzés.jpg

Ezt a szolgáltatást nem csak azoknak a gyerekeknek ajánlom, akiknek szüksége van speciális fejlesztőmunkára, hanem minden olyan Anyukának és gyermekének, aki kíváncsi, hogy milyen játékkal lehet a legjobban lekötni a kicsi figyelmét. Lilien még kicsi ezért én végig mellette voltam a foglalkozáson, de a nagyobb gyerekekt ott is tudják hagyni a Szülei.

Itt tudtok bejelentkezni fejlesztes@jateksziget.hu e-mail címen vagy a +36 70 953 9741 és ezen a linken tudtok további részletekről olvasni: www.jateksziget.hu/fejlesztosziget

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr716015094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása