Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Bőrhibák? VÉGE! Hatékony megoldás az Eucerin-től!

2014.02.28. 08:29 - ilovemom

Címkék: bőr Eucerin

Az Eucerin® EVEN BRIGHTER termékek ott hatnak, ahol a probléma eredete található. Ezeket a termékeket úgy fejlesztették ki, hogy megakadályozzák a „túlzott melanin” termelődést, és folyamatosan halványítsák a pigmentfoltokat. A formula egy lépéssel tovább is megy: stimulálja a bőr regenerálódását, valamint védi és táplálja is azt, ezáltal pedig segít megelőzni a bőr korai öregedését. Az EVEN BRIGHTER termékek terhesség és szoptatás alatt is használhatók.Mindössze 4 hetes használat után a hiperpigmentáció észrevehetően csökken – és rendszeres használat mellett  az eredmény tovább javul.

EUC_RGB_MG_8011.jpg

Korrektor sftift (4410 Ft)

Az UV-sugárzás, a hormonális változások és az oxidatív stressz a bőr túlzott melanin termeléséhez vezethet. Pigmentációs foltok, sötét elszíneződések, öregedési foltok és szeplők alakulhatnak ki, mely által a bőr egyenetlen színűvé válik. Az EVEN BRIGHTER korrektor stift termék bőrbarát, magas koncentrációjú B-Resorcinol hatóanyaga segít csökkenteni a melanin termelést és egyenletesebbé tenni a bőr színét.

stift ok.jpg

Nappali arckrém FF30 (6785 Ft)

A hidratáló nappali krém hatékonyan tünteti el és szabályozza a hiperpigmentációt (pl. szeplők, májfoltok, öregségi foltok). Formulája táplálja a bőrt, megelőzi az UV-sugárzás okozta DNS károsodást, és stimulálja a már károsodott bőr regenerációját. Amagas UVA/UVB-védelem (FF30) megelőzi az új pigmentfoltok kialakulását.

Az eredmény: a bőr megfelelően ápolt és védett lesz, a bőrszín pedig napról napra ragyogóbbá válik. 

day ok.jpg

Éjszakai arckrém (6990 Ft)

A hidratáló éjszakai krém hatékonyan tünteti el és szabályozza a hiperpigmentációt (pl. szeplők, májfoltok, öregségi foltok). Formulája táplálja a bőrt, segíti az UV-sugárzás okozta DNS-károsodás regenerálódását az éjszaka folyamán. Az eredmény: a bőr reggelre friss és kipihent lesz. Bőrünk ápolttá, bőrszínünk pedig napról napra ragyogóbbá válik.

 night ok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr665814960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása