Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Lassan itt az ideje a karácsonyi előkészületeknek!

2013.12.09. 16:08 - ilovemom

Címkék: karácsony dekoráció ALDI

Az ünnepi készülődést nem lehet elég korán elkezdeni, nekünk szinte december elejétől februárig kint vannak a díszek, hiszen nagyon hangulatos dekorációkat lehet kapni, élmény hazajönni és a családi hangulat is meghittebb! Természetesen minden évben kincsekre lelek, ahogy ez idén sincs másképpen, az ALDI kínálatából szemezgettem…:)

Az egyik kedvencem ez a LED karácsonyfagömb (899 Ft/db), ami nagyon mutatós és én nem csak a karácsonyfára fogom használni, hanem az ablakba és a bejárati ajtón is szuperül fog mutatni!

LED karácsonyfagömb.jpg

A lakásban szuper kis sarkokat lehet kialakítani különböző díszítő elemekkel, mint ez a karácsonyi fémből készült dekoráció (1499 Ft/szett/db, 6/3/2/ vagy 1 darab/szett), mely többféle színben és méretben kapható, gyertyával és karácsonyfa ágakkal kombinálva még különlegesebb a hatása.

karácsonyi dekoráció fémből.jpg

Nekem mindig sok problémám volt a karácsonyfa elhelyezésével, mert vagy nem volt megfelelő helyen a konnektor vagy nem volt elég hosszú az égősor, amire idén megtaláltam a tökéletes megoldást! Ez a vezeték nélküli LED karácsonyi égősor (11 990 Ft, 12 db/csomag) csiptetővel rögzíthető, távirányítóval vezéreltethető, szóval egyszerűen fantasztikus!

vezeték nélküli led.jpg

Én nagyon szeretem a klasszikus csomagolási módokat, de sokszor ez is nagyon időigényes feladat. Ha szeretnéd egy picit megkönnyíteni a készülődést, akkor ezt a dekorációs ragasztószalagot (1199 Ft/szett) mely 8 db különböző mintájú szalagot tartalmaz, és az adagolót (1199 F/db) ajánlom a figyelmedbe, ezeket nem csak karácsonykor tudod majd használni.

dekorációs ragasztószalag.jpg

Ám ha Te nem vagy rajongója a klasszikus csomagolásnak, akkor ezeket a dizájnos karácsonyi ajándéktasakokat (499 Ft/szett-italos, kicsi, nagy, 6 vagy 4 db/szett) Neked találták ki.

ajándéktáska.jpg

Manapság már kevésbé divatosak az üdvözlőlapok mégis, ebben a rohanó világban fontos, hogy legalább egyszer az évben értékeljük és leírjuk gondolatainkat szeretteinknek, barátainknak. Ez a 2 db-os 3D-s karácsonyi üdvözlőlap kártyát és borítékot is tartalmaz (299 Ft/csomag), az igazi értelmet pedig Te adhatod Neki!

3 D üdvözlőlap.jpg

A kerti figurák nagyon hangulatosak, remélem idén már havazás is társul mellé, hiszen akkor teljes a karácsony! Ha nincs kertetek, akkor a bejárati ajtó mellé téve vagy az ablakban is jól mutat ez a rénszarvas formájú háromdimenziós LED fényfüzér figura (5499 Ft/darab), mely hullócsillag, karácsonyfa, szán vagy ajándék alakban is kapható!

LED fényfűzér.jpg ALDI_3C_RGB_logo_kicsi_1.jpgA terméket biztosította és a posztot támogatta az ALDI.

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr905655224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása