Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Új generációs védelem a környezeti hatásokkal szemben

2013.12.08. 10:33 - ilovemom

Címkék: krém AVON

Szerintem már minden Hölgy számára egyértelmű, hogy az ősz beköszöntével még fontosabb, hogy bőrünket megfelelően ápoljuk, védjük és hidratáljuk, hiszen arcunk nemcsak a nap káros hatásainak van kitéve, az időjárás okozta viszontagságok télen is hatással vannak egészségére.

Az AVON legújabb fejlesztése az Anew E-Defence, mely egyedülálló összetevői segítenek regenerálni a károsodott bőrsejteket, védelmet nyújtanak az ártalmas szabad gyökök ellen, s hidratálják az arcbőrt a legmélyebb rétegekben, ezzel időtlen, élettel teli vonásokat kölcsönözve bőrődnek. A krémben rejlő egyedülálló SmartRepair technológia láthatatlan védőpajzsot képez arcbőrünkön, így segít megvédeni mindazokkal a környezeti hatásokkal szemben, melyek bőrünk öregedését okozzák. 

E_defence_termekcsalad small.jpg

Ha nem csak nappal szeretnéd óvni a bőrödet, akkor a szakértők éjszakára az Anew Clinical E-Defence bőrvédő, regeneráló éjszakai krémét ajánlják, melynek gazdag összetétele, sűrűbb állaga az esti órákban biztosít védelmet.

Te már kellően felkészültél a bőrod védelmére a nagy hidegben?

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr735657948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása