Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Hozd formába a tested és a lelked! NYERJ Fitness csomagot! :)

2013.04.24. 08:30 - ilovemom

Címkék: edzés Nestlé fitness

Most, hogy itt a tavasz és a napfény is mosolyt, vidámságot hoz a családok mindennapjaiba, a mozgás is egyre nagyobb szerepet tud betölteni a családi rutinban! Rengeteg női magazin és portál foglalkozik különböző diétákkal és méregtelenítő kúrákkal, amikkel nincs is baj, DE nem szabad elfelejtenünk, hogy a táplálkozás mellett a testmozgásnak is ugyanolyan fontos jelentősége van az egészséges életmód megőrzésében, arról nem beszélve, hogy a közérzetünket is javítja!

Nestlé fitness mix.jpg

Anyukaként én is látom, hogy rengeteg szervezést igényel 1-1 program beiktatása, mégis fontos, hogy foglalkozzunk a testünkkel, hogy ezáltal a lelkünk is egyensúlyban legyen! Rendkívül fárasztó egész nap a kicsi után rohangálni és a terhesség után is hónapokba telik, míg a szervezet regenerálódik, ezért most összegyűjtöttem Nektek 5 olyan edzésformát, mely az új trendek közé tartozik és laza környezetben mozgatja át a testet!

Kezdd a napot egy tál NESTLÉ Fitness-szel, melyek a teljes értékű gabona legjavát varázsolja az asztalodra. Vitaminokkal és ásványi anyagokkal készült gabonafalatkákról van szó, amelyek kalciumot és vasat is tartalmaznak, így hozzájárulva a szervezet kiegyensúlyozott tápanyagbeviteléhez!

Ha megvolt az energia dús reggeli, akkor HAJRÁ! Melyiket választod?

#1. Nordic Walking

nordic-walking.jpg

Ha szereted a természetet és a közös programokat, amelyen akár az egész család részt vehet, akkor tetszeni fog a Nordic Walking, melyhez csak egy „sétabot” szükséges és máris indulhatsz! Szuper, mert tehermentesíti az ízületeket, javítja az állóképességet, erősíti az izmokat, fogyaszt, javítja a test oxygén ellátását, növeli a stressz tűrőképességet – egy Anyukának nem kell mondanom, hogy ez mennyire fontos - , aktiválja a vérkeringést és még számtalan olyan pozitív tulajdonsággal bír, amiért érdemes kipróbálni!

www.nordicwalkingsport.hu

#2.Fitball

fitball-exercise.jpg

Ha sokat végzel ülő munkát, akkor a Fit-Ball egy tökéletes sporteszköz lehet számodra, hiszen amellett, hogy az íróasztal kiegészítője, még óvja az ízületeket, segít a hátproblémák kezelésében. Nagy választékban kaphatók otthoni edzésprogramokat tartalmazó DVD-k, melyek kiválóan használhatók zsírégetésre, gerinctornára vagy éppen kismamatornára.

www.fitball.hu

#3. Cross training

Jumping-Woman-with-large-scarf.jpg

Ha nehezen szánod rá magad a mozgásra és nem szereted az edző termeket, akkor Neked tetszeni fog a Cross Training, mely kiszakít a hétköznapok szürkeségéből és játékosan mozgatja meg az egész testedet! Ez lehet egy közös kirándulás, egy futás vagy egy váltóverseny is…

www.crosstraining.hu

#4.TRX

580x220_trx-exercises1.jpeg

Ha már korábban is edzésben voltál és erősebb az izomzatod, akkor Neked a TRX-et ajánlom. Egyszerre lehet vele erőt, állóképességet, hajlékonyságot és koordinációt fejleszteni. Mivel a gravitációval szemben a saját súlyoddal dolgozol a terhelés személyre szabott, így nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlott. Ízület kímélő, mert természetes mozgáselemekkel dolgozik, több, mint 300 gyakorlat végezhető vele akár otthon, akár a szabadban, akár egy edzőteremben.

www.trxtraining.com

#5.PowerPlate

PowerPlate1.jpg

Ha percek alatt le szeretnéd tudni az edzést, akkor a Power Plate erre tökéletes. Javítja az egyensúlyérzéket és a flexibilitást, erősebbé és tónusosabbá varázsolja az izmokat, serkenti a vérkeringést, valamint pozitív hatása van a stressz-hormonokra, a méregtelenítésre és a narancsbőrre is.

www.power-plate.hu

NYERJ NESTLÉ Fitness ajándék csomagot!
Írd meg nekem fb vagy blog komment-ben - csak az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban -  hogy hány féle ízben elérhető a Nestlé Fitness reggelizőpelyhe  és máris esélyes vagy, hogy Te legyél a szerencsés, akit megajándékozok egy FITNESS csomaggal! Mozgásra fel!

Sok sikert a játékhoz, ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy népszerűsítsd egy megosztással, hogy minél több emberhez eljuthassanak a posztjaim!:)

 A játékban való regisztrációval automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr285228088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baris Rita 2013.04.24. 12:54:58

5 féle ízben kapható: NESTLÉ FITNESS natúr, NESTLÉ FITNESS CHOCOLATE, NESTLÉ FITNESS FRUITS, NESTLÉ FITNESS DARK CHOCOLATE , NESTLÉ FITNESS YOGHURT

Hermi Csak 2013.04.24. 14:26:27

A NESTLÉ FITNESS gabonapehely öt ízben is kapható. A natúr változat mellett megédesítheted a reggeleidet a NESTLÉ FITNESS CHOCOLATE tejcsokoládés pelyheivel vagy élvezd a NESTLÉ FITNESS FRUITS napérlelte gyümölcseinek friss zamatát. Ráadásul az új NESTLÉ FITNESS DARK CHOCOLATE pehelynek köszönhetően 55% kakaótartalmú étcsokoládéval kényeztetheted magad a nap kezdetén. A NESTLÉ FITNESS YOGHURT joghurtos krémbe mártott darabkái pedig egyszerűen ellenállhatatlano

Kis Flóra 2013.04.24. 14:29:05

5 féle ízben kapható a Nestlé Fitness! :)

Évi Bak 2013.04.24. 14:33:57

5 ízben kapható! Az én kedvencem a joghurtos! Edzés után mindig eszem egy tányérral! :)

laurye 2013.04.24. 15:22:14

Szia Nono! :) A NESTLÉ FITNESS 5 féle ízben kapható :NESTLÉ FITNESS NATUR, NESTLÉ FITNESS CHOCOLATE, NESTLÉ FITNESS FRUITS, NESTLÉ FITNESS DARK CHOCOLATE , NESTLÉ FITNESS YOGHURT . :)

adromelke 2013.04.25. 12:38:07

5 féle ízben kaphatók

Andrea Bognárné Kocsis 2013.04.25. 13:37:21

5 féle ízben kapható: natúr, chocolate, fruits, dark chocolate, yoghurt

csepp25 2013.04.26. 17:17:34

5 féle ízben kapható: Natúr, Fruits, Dark Chocolate, Chocolate, Yoghurt

formulagirl 2013.04.27. 08:54:33

5 féle ízben kapható

geenus 2013.04.28. 11:19:41

5féle ízben (natúr, fruits, chocolate, dark chocolate és yoghurt)

Lászlóné Babinszki 2013.04.28. 12:25:02

5 féle ízben kapható. Én a Dark csokisat szeretem a legjobban, de mindegyik nagyon finom!

anitaegom 2013.04.29. 16:37:43

5féle ízben: natúr, fruits, chocolate, dark chocolate és yoghurt

Tifani Torma 2013.04.29. 17:20:23

5 féle ízben kapható.


süti beállítások módosítása