Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Jön a TAVASZ, tedd élvezetessé a napsütést!:)

2013.04.15. 07:22 - ilovemom

Címkék: Nivea SUN

Remélem, hogy a jövő héttől már végleg megérkezik a jó idő és végre ki lehet szabadulni a lakásból, mert egy aktív kisgyermekkel már hónapok óta „bezárva” lenni igen komoly kihívást jelent egy szülőnek! Már a tavaszi napsugaraknak is igen komoly ereje van, ezért érdemes időben elkezdeni a bőrünk  és kisgyermekünk bőrének védelmét, a bőrtípusunknak megfelelő napvédő szerekkel !

large_teaser_NSU_for_kids.ashx.jpg

A napsugarak szerepe nélkülözhetetlen a gyermekek fejlődésében, a D vitamin – amelyet a napsugarak aktiválnak a szervezetben -a  fogak és a csontok kalcium-felszívódását segítik. Ugyanakkor tudjuk, hogy a napsugaraknak káros hatásai is lehetnek, az UV-A és UV-B sugarak elleni védelem a kisbabák esetében különösen fontos, hiszen fényvédelmi rendszerük még nem alakult ki, így bőrük védekező képessége sokkal gyengébb, mint a felnőttekké!

A NIVEA Baby SUN naptejei megbízható védelmet és ápolást nyújtanak a kisbabák bőrének, az ásványi szűrőknek köszönhetően gyors és erős védelmet nyújtanak! A védelem mellett az E-vitamint és a panthenolt tartalmazó ápoló formula aktívan hidratálja és nyugtatja a kisbaba bőrét. Fokozottan vízállóak a termékeke – ami azt jelenti, hogy pancsolás közben is védenek, de utána be kell újra kenni a babákat. Színezék- és illatanyag- és alkoholmentes, bőrbarát tulajdonságai klinikai és bőrgyógyászati tesztek is igazolják!

Te már beszerezted a megfelelő napvédőket?

Gyerekeknek:

Napozó spray FF 50+

Az ápoló formula felvitelt követően elillanó halványzöld színe segít egyenletesen eloszlatni a terméket. UVA/UVB szűrők kiegyensúlyozott kombinációjával nyújt napvédelmet. Extra vízálló.

Gyermek Napozó Spray FF 50+.jpg

Pure&Sensitive Naptej FF 50+

Illat- és színezőanyag-mentes és nem tartalmaz tartósítószert, verőfényes nyári napokon is megbízható védelmet nyújt a gyermekek érzékeny bőrének.

Gyermek Pure&Sensitive Naptej FF 50+.jpg

Zseb naptej FF 50

Praktikus napvédelem gyermekek számára, kis kiszerelésben, amit bárhová magunkkal vihetünk, és szükség esetén azonnal használhatjuk. Vízálló.

Gyermek Zseb-Naptej FF 50.jpg

Felnőtteknek:

Light Feeling Fluid Napvédő Arckrém FF30

Könnyű, hamar beszívódó formulája nem ragad és nem hagy nyomot az arcbőrön. Akár minden napos használatra is alkalmas.

Light Feeling Fluid Napvédő Arckrém FF30.jpg

Pure&Sensitive Naptej FF30

Nem tartalmaz illatanyagot, színezéket és tartósítószert. Az aloé verát is tartalmaz, extra adag értékes bőrhidratáló anyaggal, valamint E vitaminnal védi a bőrt az oxidatív stressz ellen. Vízálló termék.

Pure & Sensitive Naptej FF30.jpg

Protect & Refresh Hűsítő Aerosol Spray FF20

Megbízható UVA/UVB védelmet és kellemes, a bőrt hűsítő hatást nyújt. Az átlátszó, nem zsíros spray gyorsan felszívódik, és nem maradnak fehér nyomok a bőrön. A spray minden szögben folyamatosan, egy nyomással ráfújható a kezelendő területre. Vízálló.

Protect & Refresh Hűsítő Aerosol Spray FF20.jpg

TUDTAD? a NIVEA Baby kifejlesztett egy egyszerűen használható online programot, amelyben könnyen nyomon követheted a kisgyermeked alvását, étkezését, közérzetének és bőrállapotának változásait! Próbáld ki a www.nivea.hu/baby oldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr865222812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása