Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Azok a csodálatos emlékek…

2013.02.20. 09:30 - ilovemom

Címkék: Mamas&Papas

Számomra mindig rendkívül figyelmes és különleges ajándék egy kézzel készített fotóalbum, egy napló vagy akár egy személyre szóló gipszlenyomat…Amellett, hogy ezek az ajándékok maradandó emlékek még a lakásban is jól mutatnak! Lepd meg a családodat vagy barátnődet egy ilyen szuper ajándékkal, mellyel biztosan nem hibázhatsz!

Nézd meg, hogy milyen ötletes meglepetések rejlenek a Mamas&Papas polcain, melyeket a képre kattintva meg is rendelhetsz:

Képkeret: 6360 Ft - egy tökéletes kiegészítője a babaszobának, a felejthetetlen pillanatokat megőrizheted a segítségével.

Képkeret.jpgNapló: 4590 Ft feljegyezheted kisgyermeked fontos pillanatait – lábra állás, hajvágás, első nyaralás - amiket fotókkal kiegészítve is eltehetsz, majd a 18. születésnapján ez less a tökéletes ajándék.

record_book_girls-640x640.jpgBőrönd: 4990 Ft - ebben a kis bőröndben 3 kis doboz van, melyek az első hajtincsre, az első fogra és a kórházi karszalagra várnak. A bőrönd elejére fotót is lehet rakni és a baba neve is felírható, egy szuper kincsesláda.

Allmind-fiú lány bôrönd.jpgEmlékkönyv: 6480 Ft - a legemlékezetesebb pillanatokat gyűjtheted ebbe az emlékkönyve a szüléstől egészen az első nagy pillanatokig. Belső zsebek és borítékok is ideális helyet biztosítanak az apróbb emlékek megőrzésére.

Emlékkönyv.jpg

Ezüst tároló doboz: 6850 Ft - ezek a gyönyörű, gravírozott tároló dobozok különleges alkalmakra tökéletes ajándékok, a kis macik a dobozok tetején csücsülve még látványosabbá varázsolják a látványt.

Ezüst tároló doboz.jpg

Kézlenyomat készítő: 3300 Ft - egy különleges szett, mellyel megörökítheted gyermeked kéz- vagy lábnyomát, ami később a szoba bármely pontját díszítheti.

Kézlenyomat készítő-487988700-640x640.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr995093559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása