Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Szárnyaljatok!

2012.08.11. 15:47 - ilovemom

Címkék: ötletek

Rengeted ötletes játék áll a rendelkezésünkre, mely nem feltétlenül pénz kérdése, inkább csak a fantáziánkat kell hagyni egy kicsit szárnyalni...:)

íme néhány foglalatosság, ami lekötheti a gyerekeket és nyugodtan tovább lehet fejleszteni:

Szalagozz! -  a gyerekek imádnak mozogni, tegyük izgalmasabbá a pörgésüket színes, különbözô hosszúságú szalagokkal, melyeket kergethetnek!

szalagok.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyûjtögess! - a kirándolások alatt gyûjtsetek össze kavicsokat, virágokat, homokot, majd egy átteszô vázába készítsetek belôlük igazi mûalkotásokat!

Váza.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szárnyalj! - vegyél alapul egy kisebb, pehely sulyú edénykét, díszitsétek fel, majd szalagokkal erôsítsétek hozzá egy lufihoz, végül tegyetek a tálkába egy gyártyát és már indulhat is a ballonposta!

Ballon.jpg

Ballon.jpgBallon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amôbázz! - használjátok a természet adta lehetôségeket egy jó kis társasjátékhoz.

amöba.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tetováld ki magad! - Anya smink készlete , de inkább speciális festékek használata a célszerû ahhoz, hogy az arcotokra vagy a testetekre elkészítsétek a saját Picasso-kat!

testfestés.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alkoss! - készítsétek el a saját nyári albumotokat, melyet díszíthettek fényképekkel, rajzokkal, apró bejegyzédekkel...biztos, hogy maradandó élmény lesz!

fényképalbum.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Árulj! - a gyerekek imádnak kotyvasztani....készítsetek fincsi limonádét és adjátok el a rokonoknak, barátoknak! Ha ügyesek vagytok, akkor simán meglesz a délutáni fagyi ára!:)

limonádé.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Préselj! - gyûjtsetek színes virágokat, préseljétek le ôket könyvekbe, majd díszítsetek vele fényképalbumokat vagy egy szép keretben akár faliképként is jól mutathat a szobában!

préselj.jpg

amöba.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr484707005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása