Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Alapoz, csontosít, kiemel és pirosít...

2014.11.04. 16:11 - ilovemom

Címkék: szépség beauty smink alapozó pirosító IsaDora DOUGLAS Parfüméria

Minden trendben visszatérő elem a természetes smink, ami elsőre láthatatlannak tűnik, de gyakorlatilag nem az. Van olyan hölgy, akinek annyira tökéletesek a vonásai, hogy nincsen szüksége semmilyen sminkre, de azért tudjuk, hogy legtöbbször nem ez a helyzet a nők körében. Ekkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen egy tökéletes alapozó, egy jól megválasztott színű pirosító és egy láthatatlan szempillaspirál bármire képes. 

PR_Hydralight_HUN_proof5_lowres-2 ok.jpg

Az IsaDora őszi kollekciójában található Hydralight alapozó (5190 Ft) kiegyenlíti és eltűnteti a bőrhibákat. Olajmentes, ultra könnyű textúrájának köszönhetően könnyen el lehet oszlatni az arcon, így tökéletes natúr és matt smink elkészítéséhez is. 

FacScu_01_open.jpg

Az új kollekcióban található egy nélkülözhetetlen termék, mely egyből a nagy kedvencem lett! Ez a termék a Face Sculptor (8390 Ft), mely segít kialakítani a hibátlan arcformát, emellett gyönyörű árnyékolást biztosít az arcunknak.

A bronzosító szépen eldolgozható a bőrön, így szaténos, sima felületet képez, tökéletesen tapad. A highlighter fokozza és tökéletesíti az arc természetes ragyogását. A blusher pirosít és hangsúlyossá varázsolja az arcodat.

Hogyan használd?

PR_FaceSculptor_HUN_proof6_lowres (2)-2 ok.jpgÉvekkel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy számít, hogy milyen ecsettel visszük fel a sminkeket az arcunkra, ám mára már ez tudatossá vált nálam. Ehhez a pirosítóhoz például ezt a Blush Brush-t (3590 Ft) ajánlják, mely tökéletesen követi az arc kontúrját és precízebbé teszi a festék hibátlan eldolgozását. 

PR_FaceSculptor_HUN_proof6_lowres (2)-1.jpgAz IsaDora termékeit a Douglas parfümériákban tudjátok megvásárolni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr986829325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása