Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Big&Daring - Mutasd meg önmagad!

2014.09.04. 17:22 - ilovemom

Címkék: szépség szempillaspirál Avon Big&Daring

Az Avon legújabb szempillaspiráljának a sajtótájékoztatója életem egyik legemlékezetesebb pillanatai közé tartozik. A terméket olyan Hölgyeknek ajánlják, akik magabiztosak, vállalják önmagukat és szeretik a különleges megjelenést. A sajtó képviselői egy szélcsatornás repülésen vehettek részt Csepelen a Skyward központjában, amiről csak annyit tudok mondani, hogy KIRÁÁÁÁÁLY és mindenkinek ki kell próbálnia! 

Avon mix.jpg

A Big&Daring innovatív gélkrém formulájú szempillaspirál (1299 Ft) is KIRÁLY, nem csomósodik és selymesen sima érzetet biztosít! A benne található kollagén, keratin és proteinek segítségével dús hatást kelt, miközben a pillák rugalmasak és puhák maradnak, a dúsító, hajtott spirálkefe remekül illeszkedik a szempillasor természetes ívéhez.

avon_big_daring_szemillaspirál_s.jpg

 

Próbáld ki! Engem már meggyőzött az eredmény...:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr56623795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása