Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Last Minute hidratálás egy ici pici csomagban...

2014.08.18. 16:16 - ilovemom

Címkék: hidratáló Amway

Itt a nyár utolsó hónapja, és vele együtt a last minute utazások ideje! Akár autóval, akár busszal, repülővel vagy hajóval indultok útnak, a bőrünk védelme és az ápoltság otthon és utazáskor is nagyon fontos. A bőröndök férőhelye sok esetben limitált, érdemes tehát átgondolni, mi kerül bele a nyaralás alkalmával elengedhetetlen bikini és strandpapucs mellé, emellett arra is kell figyelnünk, hogyha repülni készülünk, akkor a kézipoggyászunkban csak kis kiszerelésben vihetjük magunkkal szépségápolási cikkeinket.

artistry_essentials_hidratáló_rendszer ok.jpg

 

Az ARTISTRY essentials Hidratáló rendszer kis csomagja mindent tartalmaz, amire egy utazás során szükség lehet nap, mint nap, így nem kell lemondanod a komplex arcápolásról és a neszesszer sem foglal majd akkora helyet! Kár, hogy csak most jött ez a sajtóhír, különben biztosan velem lett volna a nyaralásunkor...:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr126594803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása