Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Frissítő ötletek a fürdőszobádba!

2013.06.24. 07:32 - ilovemom

Címkék: Tchibo

Nem kell az egész lakásodat átalakítanod ahhoz, hogy új külsőt varázsolj otthonodba! A fürdőszoba mindig egy központi helyiség, ahová elég egy pár újszerű kiegészítő, mellyel egy szempillantás alatt új köntösbe öltöztetheted! A Tchibo ötletes, tapadókorongos termékeivel rugalmasan kihasználható tároló helyeket alakíthatsz ki fúrás nélkül, vidám, tarka fürdőszobai textíliáival, bolyhos kádkilépőivel pedig jó közérzetet biztosíthatsz az egész családodnak.

Nézd meg a Tchibo aktuális ajánlatát, melyeket a képre kattintva azonnal meg is rendelhetsz!

Tároló tasak a zuhanykabinba – 2995 Ft-tól

Ez a tároló a kedvencem! 6 zsebének köszönhetően a sampon, a tusfürdő és számtalan zuhanykellék elfér benne, a vízelvezető nyílásokon keresztül szellőzik és egyszerűen fúrás nélkül rögzíthető!

Tapadókorongos tartó.JPG

 Tapadókorongos törölköző tartó – 5995 Ft-tól

Szerintem minden háztartásban évről évre le kell cserélni a törölköző tartót, hiszen bármilyen formája is van, mindig sikerül valahogy elgörbíteni vagy letörni…ez a tartó is könnyen, fúrás nélkül rögzíthető, biztosan tapad, hiszen a tapadó fejet elforgatva vákuum képződik. 35-55 centiméterig kihúzható, így ideális kis helyiségekben is.

tapadókorong.JPG

Tároló kosár  (2 db)– 4995 Ft

Ezek a csodaszép rattan kosarak akár a nappaliban is jól mutatnak! Ebben a két darabos fehér kosár szettben minden elfér, aminek nem kell a szem előtt lennie, helytakarékos és dizájnos.

 tarolokosar_2db_4995_T6976301M3S04[1].jpg

Mikrószálas kádkilépő – 4995 Ft

Fürdés után nagyon komfortos, ha egy ilyen rendkívül bolyhos és nedvszívó anyagból készült csúszásgátlós kádkilépőre érkezünk!Padlófűtéses otthonokban is használható, türkiz vagy narancssárga színben kapható, 30 °C-on mosógépben is mosható.

Mikrószálas kádkilépő.JPG

Tapadókorongos tusfürdő tartó, 2 db – 1495 Ft/2 db

Ha nem szereted, hogyha a tusfürdők a kád szélén össze vissza heverjenek, akkor tegyél fel ilyen fúrás nélkül rögzíthető, tapadó korongos tárolót, mellyel könnyedén tárolhatók a samponok, tusfürdők!

 tapadokorongos_tusfurdotarto_2db_1495_P6976101M3S05[1].jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr755374964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása