Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

NYERJ baba könyvcsomagot gyermekednek vagy ajándékba!

2012.12.05. 09:37 - ilovemom

Címkék: játék Minivilág

Már a nyakunkon az ünnepek, amikor mindenki karácsonyi lázban ég, és keresi a legjobb ajándékokat! Ha kisbabához mész és nemcsak meglepetést, hanem hasznos ajándékot is szeretnél adni, akkor válaszd a www.minivilag.hu termékeit, melyek közül, most mutatok néhány ízelítőt, amiket meg is nyerhetsz, ha játszol az fb oldalunkon: www.facebook.com/ilovemom.blog.hu -n!

1.CSOMAG: 0-1 éveseknek

Pamutkönyv
A baba az éles kontúrú formákat, a tiszta színeket észleli az első hónapokban. 20-25 centiméterre élesedik a látása. 2-3 hónapos kortól kezdi a formákat megkülönböztetni. A megkaparintott tárgyakat markolássza. Tiszta pamut oldalak, élénk színek, változatos formák.

Pamutkonyv.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Beszélő babakezek - Gyere játszani!
Nyulász Péter gyermekverse a kicsiknek szóló témájával és Pap Kata kedves rajzai már önmagukban is a kisgyermekek kedvenceivé válhatnak. Lapozgatás közben játékosan elsajátíthatunk egy jól bevált módszert: a babajelbeszédet. A babajelbeszéd a hallási ingerhez vizuális és mozgásos ingert kapcsol, ezáltal segíti a beszéd megértését, gyorsítja a beszédfejlődést, elősegíti a kreatív gondolkodást, mindezek mellett remek szórakozás az egész családnak.

MV51-n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.CSOMAG: 1-2 éveseknek

Ujj-bújócskák

Karafiáth Orsolya kedves versikéi és az ujjunkkal mozgatható bábfigurák kedvet hoznak a játékhoz és tartalmas, szórakoztató perceket kínálnak a gyerekeknek. Miközben megismerkednek egy-egy kedves háziállattal, fejlődik a kicsik társas viselkedése.

ujjbujocska.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Játékos felfedező - Számok
A négy több mint az öt? Több halat látsz a képen, mint amennyi zoknit? És hány autó furikázik ide-oda? Könnyen nyíló tologatható papírfülek mögé rejtettük a helyes válaszokat. A gyermekek kedvet kapnak a számok megismeréséhez, a mennyiségek megkülönböztetéséhez. Minden oldal színes, és kiegészítő elemeket is tartalmaz. Gyermekpszichológusi ajánlások szerinti, az életkori

Játékos felfedező.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 3.CSOMAG: 3-5 ÉVESEKNEK

Caillou - Minden csepp számít
A tévéből már ismert kisfiú, Caillou egy világszerte rendkívül népszerű könyvsorozat főszereplője. Az alkotók célja minden könyv esetében, hogy a kisgyerek önálló személyisége fejlõdjön, miközben arról tanul, hogy hogyan élhet harmóniában az őt körülvevő világgal. Caillou egy okos kisgyerek, így a kicsik könnyen tudnak azonosulni vele, közel érzik magukhoz, és ennek révén magukat látják minden Caillou történetben.

Minden csepp számít.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Nicolas Oldland - Jámbor jávorszarvas
A szerző, Nicholas Oldland, művészeti diplomát szerzett Kanadában. A könyvek remek, lényegre törő és vidám szövegei mellett a velük összhangban álló egyedi képi világ is része a meghatározó élménynek, amit a könyvek olvasása jelent. A jámbor jávorszarvas kalandjaiból megtudhatja az olvasó, hogyan kell felfedezni és élvezni az élet apró örömeit.

Jávorszarvas.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

A játékban való regisztrációval automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr774915119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása