Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Tudod hogyan ápold a színes ruháidat?

2015.09.24. 12:37 - ilovemom

Címkék: fashion ruha színes gardrób style mosás Vanish Vanish oxi action 30 sec

Minden szezonban szeretünk a hasonló árnyalatokhoz nyúlni – általában: fehér, szürke, fekete - amiből már valószínűleg több fazonunk is van a szekrényünkben. Arra buzdítalak Titeket, hogy a borongósabb időjárásban is használjátok a színeket, mert hihetetlen módon tudják befolyásolni a mindennapjainkat. A fehér ruhák tisztítása óriási feladat, ám azt gondolom, hogy a színesebb ruhadarabok is hasonló törődést igényelnek ahhoz, hogy megtartsák, energikus, eredeti szinüket.

2015-09_ilovemom_vanish.jpg

Szerintem mindenkinek fontos az időbeosztása, amibe általában rengeteg teendőt kell belepréselnünk, sok sok apró percből órák lesznek és lassan realizáljuk, hogy vége a napnak. Én szeretem a praktikus, gyors, hatékony megoldásokat, ezért is osztom meg Veletek a Vanish OXI action 30 másodperces folteltávolító hatását.

2015-09_ilovemom_vanish2.jpg 

A por állagú gélt kevesebben használják, pedig előkezelésként, áztatáshoz és mosógépbe is tökéletes. A termékek használatánál fontos, hogy megfelelően tartsuk be a csomagoláson található előírásokat, mert egy ilyen intenzív tisztítószer is tud meglepetéseket okozni. Például a szárazon tisztítható ruháknál ne alkalmazzuk, illetve a ruhadarab fémes részeire hagyjuk ki az előkezelésnél.

2015-09_ilovemom_vanish3.jpg

A folyékony gél számomra egy picit könnyebben használható, makacs és szokványos foltok eltüntetésére is alkalmas. A család színes ruháit általában egy adagba szoktam kimosni, így általában a mosószerhez szoktam hozzá adagolni a gélt és ha szükséges, akkor előkezelést is alkalmazok.

Ne felejtsétek el a ruháitoknak is megadni a megfelelő ápolást, hiszen ezzel meghosszabbítjátok az élettartamukat, így sokáig ékesítik majd a ruhásszekrényeteket. A fehér és a színes, illetve a pamut, selyem, tweed kötött anyagok is más más tisztítószert igényelnek, így figyeljetek a megfelelő folteltávolító kiválasztására.

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr477792144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása