Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Elsa hercegnő is beköltözött hozzánk!:)

2015.09.21. 06:26 - ilovemom

Címkék: játék baba Elsa Frozen Játéksziget

Egyik barátunknál jártunk akiknek a kislánya teljes Frozen lázban égett, így nem is meglepő, hogy a kislányom is teljesen lázba jött Elsa hercegnő különleges bájerejétől.

jegvarazs.jpgAki nem ismerné a történetét, annak röviden bemutatom: Egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól….
frozen_elza_mix.jpgLilien még csak 3 éves, így sajnos még nem tudunk beülni a moziba végignézni a filmet, de egy gyönyörű Elsa herecegnős erekjét már szereztünk a Játéksziget üzletéből (20.990 Ft). A baba nyakában lévő hópelyhet megnyomva a hercegnő dalra fakad - a "Let It Go" sláger szól - gyönyörű ruhája pedig világítani kezd.. Elsa szemei hatalmasak, gyönyörűen ragyognak, haja pedig aranyszőke. A szett tartalmaz a baba mellett egy fésűt és Olaf-ot, a vicces hóembert, szerintem egy igazi "csajos", nagylányos ajándék.

frozen_mix_logoval.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr387710324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása