Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Love Bridge – a mély érzelmek, szerelem és a boldogság szimbólumai!

2015.07.13. 11:08 - ilovemom

Címkék: kiegészítő fashion divat ékszer style karkötő THOMAS SABO sterling ezüst Love Bridge

Mindig kiváncsian várom a THOMAS SABO új kollekciójának a bemutatását, mert általában gyönyörű kincsekre lelek, ami idén sem maradt el. Teljesen beleszerettem a Love Bridge sorozatba, mely két ember kapcsolatát ünnepli – egy filigrán 925-ös sterling ezüst sáv köti össze a karkötő két végét, ezzel helyet biztosítva az érzelmekkel teli gravízorásnak.

thomas_sabo_sterling_silver_look_book_image_mix.jpg

Ez a finom karkötő kedves szavakkal, szép mottókkal hivatott hirdetni a másik iránt érzett érzelmeinket, legyen szó szerelemről, barátságról vagy családról.

thomas_sabo_sterling_silver_mix.jpg

A stílusok és a színek választékának köszönhetően a karkötők teljesen megfelelnek a Thomas Sabo design világának – így bárki halhatatlanná teheti szívügyeit. A szeretet minden formája megtalálja tökéletes zálogát a Love Bridge karkötők között.

thomas_sabo_sterling_silver_look_book_aw15-1.jpg

A sztár fotós Ellen von Unwerth tökéletesen adja vissza a kollekció lényegét romantikus kampányfotóin, melyeken Georgia May Jagger és Marlon Teixeria top modellek szerepelnek. A sajtótájákoztató a Festetics Palotában volt, ahol impozáns környezetben csodálhattuk meg ezeket a gyönyörűségeket...♥

thomas_sabo_sajto_mix.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr317594670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása