Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

A Swarovski gyönyörű kristályai a Winter Gardens kollekciójában kelnek életre!

2015.06.26. 10:42 - ilovemom

Címkék: stílus kiegészítő divat ékszer kristály streetstyle Swarovski Winter Gardens

Minden új szezon lehetőséget nyújt a Swarovski számára, hogy változatos, trendi kollekciót mutasson be, amely kielégíti a modern, sokoldalú nők igényeit. A Swarovski félreismerhetetlen jegyeit, a luxust és a csillogást hordozó 2015/16-os őszi-téli „Winter Gardens” kollekció a természetből, pontosabban a kertekből merít ihletet. „A természet az inspiráció kimeríthetetlen forrása, és miután a legutóbbi tavaszi/nyári kollekciójuk a virágokra épült, most az őszi flórából és faunából merítettek ihletet. Az idealizált természetet ábrázoló textilek, az angol nemesi udvarházak vintage faliszőnyegei, a dévoré bársonyok, illetve a nőies, romantikus hangulatú, díszes csipkék szolgáltak inspirációs forrásként.

swarovski-778x3821.jpg"A tervezési folyamat során ezeket az ihletéseket történelmi gyökerekkel rendelkező modern ékszerekké alakítottuk- mondja Nathalie Colin kreatív igazgató. A levelek csipkeszerű filigrán részletekké, a rovarok és lepkék stilizált függőkké változnak át az őszi virágokat és bogyókat idéző színpaletta árnyalataiban. 

77483-353x500.jpg

A 2015/16-os őszi-téli „Winter Gardens” kollekció széles választéka biztosítja, hogy minden nő megtalálja álmai darabját, amivel a kis fekete ruhától a farmerig bármilyen öltözéket egyedivé és divatossá varázsolhat a megfelelő mennyiségű csillogás segítségével. A sajtótájékoztatón megint sikerült megtalálnom az oversize darabokat, amiből ezt a kis kompozíciót képet kaptam ajándékba...:)

12-2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr967532096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lkriszti74 2015.06.27. 05:13:42

A pillangós nyaklánc nagyon tetszik és az irodai viseleteknél az óra is...


süti beállítások módosítása