Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Delfines kaland!

2014.08.16. 13:23 - ilovemom

Címkék: film mozi Delfines kaland

2011-ben egy delfin története megrázta a világot. A Clearwater Akvárium munkatársai befogadtak egy súlyosan sérült állatot, és egy kisfiú határozott közbenjárására művégtagot terveztek neki – ám ami ennél sokkal több: visszaadták az életkedvét.

delfines kaland.jpeg

A habókos szakemberekből és lelkes amatőrökből álló csapat körül azonban azóta sem állt meg az élet – új történetük ismét hihetetlen, de igaz eseményeket beszél el: a főhős ezúttal is a különleges sorsú delfin, Winter, ám kerül mellé egy elárvult újszülött, és fontos szerepet kap egy sikeresen rehabilitált, az óceánba visszaszoktatott delfin, Mandy is.

Az első részben megismert színészcsapat egy tagja sem hiányzik, ám jó néhány ismert színész csatlakozott hozzájuk. És természetesen visszatér az első rész sztárja, Rufus, a pelikán.

Nézd meg a film előzetesét:

Mozibemutató: 2014. szeptember 25.

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr876570611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása