Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

2014-ben is legyél szexi és kifinomult!

2014.01.13. 08:57 - ilovemom

Címkék: fehérnemű Intimissimi

Az Intimissimi bemutatta a 2014-es tavasz/nyári kollekcióját, melyből idén is mindenki fog találni a stílusának és ízlésének megfelelőt! A jól bevállt fazonok és színek mellett – basic kollekciók – szokatlan anyagok, csipke és áttetsző betétek és új fazonok is bemutatásra kerültek!

Alyssa Miller.jpg

Lingerie

A fehérneműkre idén a szexi és a kortárs jelzőket ragasztották, szokatlan és előkelő anyagokkal, csipke betétekkel, újszerű szabásvonalakkal varázsolják el a Hölgyeket. Az elegáns és csábító Sexy Luxury fehérneműk a fehér mellett, pasztell és természetesen fekete árnyalatokban is elérhetőek lesznek.

Lingerie mix.jpg

Knitwear

A díszes csipke és a hímzett zsorzsettel kombinált makramé kerül különleges kontrasztba a kényelmes, puha textúrákkal a knitwear kollekcióban. A hálós hatású és a kézimunka stílusát idéző horgolt darabok a dinamikus és csábító nők ruhadarabjait tükrözik.

IMG_5735.JPG

Easywear

A látszólag sportos ruhák az anyagok szokatlan használatával keltik életre a flörtölő, időnként a szabályokat áthágó nőiességet az easywear darabjaiban. A nyakvonalakat a finom és kidolgozott provence-i hangulatot idéző, virágmintás makramé betétek hangsúlyozzák, az egymást átfedő szövetek és a sejtelmes kivágott blúzok pedig maxiszoknyákkal és csőtopokkal randevúznak.

IMG_5731.JPGFérfi kollekció

A férfiak fehérneműinél is megjelennek új anyagok, szokatlan formák és rengeteg új árnyalat. A sportos hangulatot a szürke, piros és kék csíkok kombinációi teremtik meg, de mellettük az intenzív tónusok, a melanzs és a farmer is főszerephez jutnak.

IMG_5746.JPG 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr105755280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása