Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Karácsonyi dekorációk szabad kézzel!

2013.12.07. 11:18 - ilovemom

Címkék: karácsony dekoráció

A Karácsony sokaknak az év legnagyobb ünnepe, tulajdonképpen a leghosszabb is, mert a készülődéssel együtt gyakorlatilag több, mint 3 hétig tart. Az ajándékok kitalálása, beszerzése, a karácsonyi menü és a sütemények elkészítése mellett gondoskodnunk kell a HANGULATról is. Én már December elejétől elkezdem a lakás díszítgetését, előkeresem a karácsonyi kincsesdobozban őrzött mécsestartókat, izzósorokat, zselés ablakmatricákat (Kislányom kedvenc mókája az átragasztgatása) és az év közben elkészített díszeket. Élvezem, ahogy a kezem között átváltozik a lakás és persze bezsebelem a Férjem és a Család dícsérő szavait..:)

Idén az Origami szerelmese vagyok. Nagyon cuki, színes világot alkothatsz belőle, sőt a gyerekeidet is bevonhatod a mókába! Az alábbi oldalon megtaláljátok, melyik mintát hogyan készíthetitek el. Jó hajtogatást!

origami mix.jpg

Néhány fél-pár színes zokni és egy hozzá illő zsinór segítségével  színes poharakkal vagy dobozkákkal cuki adventi naptárat készíthetünk. A zoknikba kincseket rejthetsz, csokit, cukorkát, karkötőt vagy lego figurát. A színes pohárkákban nagyon jól mutatnak a gyönyörű csíkos karácsonyi nyalókák, ha ilyet szeretnél, látogass el a SUGARSHOP oldalára!

kandalló mix.jpg

A LEGO igazán ötletes, a gyerekek által összerakható karácsonyfa díszek készítése a lurkók számára is vidámmá teszi a készülődést. A  Kocka  oldalon kedvedre válogathatsz belőlük! A nagyobb gyerekek az üres gömb alakba maguk is kreálhatnak kedvükre! 

plastic ball mix.jpgNagyon kreatív ez a 2 színes koszorú! A zsírkréták helyett használhatsz kiszáradt filctollakat is....A teazacskókat tartó fa csipeszeket a gyerekek is kipingálhatják, így ők is jól mulathatnak a készülődés alatt! 

koszorú mix.jpg

A hópehely formájú lyukasztóval könnyen készíthettek díszeket csillógó színes papírból, illetve ha van kedvetek, akkor az ünnepi asztalra is szórhattok belőlük néhányat!:)

Képernyőfotó 2013-11-29 - 23.00.45.png

Ha van otthon néhány csinosabb, féltve őrzött befőttesüveg, akkor ragadd meg, tegyél bele fehér dekorhomokot, állíts bele egy gyertyát és máris kész a karácsonyi dekoráció! A nyakát színes szalaggal, csengővel, kisharanggal díszítheted.

Mason-Jars-Christmas-candle-holders.jpgCuki karácsonyfadíszeket készíthetsz üvegbe vagy műanyagba rejtve a gyerekek fotójával. Remek ajándékötlet a Nagyiknak is! 

Képernyőfotó 2013-12-02 - 8.16.50.png

Finom illattal tölti be a lakást ez az ötletes narancs – gyertyatartó. Ha van kedved, mécsestartót is készíthetsz belőle.

85-580x438.jpgEz az adventi kisváros a kedvencem! Az épületeket az alábbi weboldalról tudod kinyomtatni, színes vagy fekete-fehér verzióban!

christmas-advent-calendar-street.jpgSzuper karácsonyi színezőt találtam, az alábbi oldalról Te is le tudod tölteni és kinyomtatni! Remek egész estés program az egész családnak!

karácsoni színező.jpg

Ha szereted a finomságot és a konyhában való szorgoskodást, nézz be a Mihakonyha  oldalra, ahol lélegzetelállítóan gyönyörű mézeskalácsokat és sok-sok receptet találsz! Még nem késő megvalósítani közülük néhányat!

mézeskalács.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr985675539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.12.07. 23:22:29

Nagyon szupi dolgok!!!A fotót üvegben,és a narancsos gyertyát tuti megcsinálom!Nagyon szeretek bíbelődni ilyesmikkel,mindig "kreatívkodom",főleg,hogy van egy majdnem kétéves kisfiam,aki be szokott segíteni:))


süti beállítások módosítása